Nad ei valeta, vaid muudavad elu pisut lihtsamaks. WebMD uuris välja, mida mehed mingi hinna eest naistele ei tunnistaks, sest naised ei saaks sellest lihtsalt aru. Aga näed ise, tõde meeste kohta ei olegi üldse hirmus!

1. saladus: Jah, ma vaatan 10 korda päevas teisi naisi, aga see ei tähenda, et ma sind ei armasta

Üks vanimaid küsimusi on: „Mis on õhtusöögiks?” Peaaegu sama sage on ka küsimus: „Kas sa vaatasid teda?” Vastus on — jah, vaatasin. Isegi kui omaenese naine on kõrval, vaatab mees ikkagi teistele naistele järele. “Võitlen selle vastu,” räägib 28-aastane Doug Californiast. “Ja ikkagi ma lihtsalt pean vaatama. Eriti plindris olen siis, kui vastutuleval naisel on avara kaelusega asi seljas. See aga ei tähenda, et tahaksin sellele naisele läheneda. Teiste naiste vaatamine on umbes nagu radar, mis lihtsalt ei lülitu välja.”

2. saladus: Lähen golfi mängima tõesti selleks, et sinust eemale pääseda

Enam kui 21 miljonit Ameerika meest mängib aastas vähemalt korra golfi, enamik neist väga halvasti. Golfi mängima minnes ei tahagi mees mitte niivõrd golfi mängida kui pääseda eemale sinust, kodust ja lastest.

32-aastane Roland Delaware´ist tunnistab, et ei mängi golfi sellepärast, nagu peaks seda heaks puhkuseks või tunneks sellest suurt rõõmu. „Neljanda augu juures hakkan igatsema kodu ja laste kisa järele,” räägib mees. „Aga alati, kui lähen kodust välja ilma naise ja lasteta, on selline pääsemise tunne.”

3. saladus: Mõte, et pühendun kellelegi, teeb mind rahutuks, isegi kui olen pühendunud sulle

Armastan sind hullupööra. Sa oled minu meelest fantastiline. Kuid kuni sinuga abiellumiseni ei mõelnud ma siiski pidevalt, kuidas küll võimalikult ruttu perekond luua ja elada kena naisega koos elu lõpuni. Selle asemel püüdsin skoorida. Ja selline mõtteviis kaob visalt.

4. saladus: Rahateenimine annab mulle tähtsustunde

Üha rohkem naisi teenib rohkem kui nende abikaasad, ja meestele see meeldib. On ju? Vähemalt seda me teile väidame. Kuid mees on võistlushimuline egomaniakk. Arvate, et meie uhkus pole riivatud?

5. saladus: Kuigi protestin selle vastu sageli, meeldib mulle vägagi asju parandada

On lihtsalt meeliülendav parandada midagi, mis ilma minuta jääks igavesti ripakile. Lisaks saan ma siis tööriistadega mängida. Naisele ma ei saa öelda, kui väga mulle meeldib asju parandada, sest ta ei tee vahet prügi väljaviimisel ja uksehinge parandamisel. Naisele tähendavad need mõlemad töid, mis on vaja nädalavahetusel ära teha. Mina aga tahan kasutada oma käsi, töö üksikasjalikult läbi mõelda, kodu korda teha… See ei tohiks olla lihtsalt üks tüütu füüsiline töö, mille eest keegi ei kiida ja mis ei nõua mingit mõttetööd. Ongi kõik — saladus paljastatud.

6. saladus: Mulle meeldib, kui sa mulle emmet mängid, aga oleks väga kole, kui sa läheksid oma ema moodi

Palun ühtlasi vabandust Sigmund Freudi ja oma ämma käest.

7. saladus: Armastan sind iga aastaga enam

Kuigi näen välja täiskasvanu, mul on mitu ülikonda ja veini tellimine restoranis pole probleem, tunnen end siiski 4-aastasena. Mul on emotsionaalselt palju arenguruumi ja alles 40-aastaselt oskan sind õigesti jumaldada. Ja veel rohkem 50-selt. Ja 60-selt… Ja see pole üldse see, et ma sind praegu ei armasta.

“Võttis vähemalt aasta, enne kui hakkasin oma naist hindama ka millegi muu kui ainult hea seksi pärast,” räägib Marc. „Mida vanemaks ja targemaks ma saan, seda rohkem oma naist armastan.”

8. saladus: Ma ei saa tegelikult aru, millest sa räägid

Mõtled ju mõnikord päeva jooksul mõnest “probleemist”, mis puudutab meie suhteid? Tuled koju ja tahad minuga sellest rääkida? Ja siis ma istun ja noogutan: jah, muidugi, ma saan aru, see on nii, järgmine kord püüan paremini.

Tegelikult ei saa ma tuhkagi aru. Absoluutselt. Ja kuigi püüaksin järgmisel korral paremini, saaksin seda teha ainult siis, kui mõistaksin, millest sa õieti räägid!

Ma hoolin sinust. Võta üksnes teadmiseks, et see meeste aju osa, mis seesuguste probleemidega tegeleb, on seesama, kus on tallel spordiviktoriinide vastused.

9. saladus: Ma kardan sind meeletult rooli taha lasta

Kuidas muuta oma suur tugev mees värisevaks hirmupuntraks? Küsi talt tema auto võtmeid. Olen iga hetk surmaks valmis, kui sa autot juhid.

10. saladus: Jääme alati igatsema, et oleksime jälle 25

Kui ma olin 25, töötasin 16 tundi päevas ja sõin kuus korda nädalas kiirnuudleid. Armastan sind väga, aga ikkagi igatsen taga nooruse vabadust.

11. saladus: Anna mulle näpuotsaga ja mina annan sulle oma elu

Olin Mexicos, seisin oma lainelauaga rannas ja imetlesin laineid. Sealsamas otsustasin võtta naiseks sellesama tüdruku, kes nüüd ongi mu naine. Enne läks vaja muidugi kolme aastat, kuni see küsimus mulle pähe prahvatas. Seisin seal rannas ja järsku olin otsustanud.

Miks? Sest ta laskis mul üksinda puhkama tulla. Pagan, ta sundis mind minema. Ja see ongi kõige tähtsam, mida peaksid meeste kohta teadma: kui lased meil olla nagu oleme, lubad meil öösiti seda totakat pokkerit taguda, kui julgustad meid surfama minema — üksinda -, siis hoiab meie väike, lihtsameelne hing teid igavesti.

Ja see on tõsi.