1. Su pulmad on täpselt sellised nagu sa unistasid

Võimalik, et seksite peale pulmapidu terve öö või vastupidi, kukute kohe peale pidu voodisse ega ärka enne keskpäeva. Mis aga põhiline: te mõlemad olete sellega 100% rahul.

2. Su mesinädalad on täis rahu ja armastust

Pulmadele järgnev rahulolutunne käib teiega kaasas ka mesinädalatel, vahet pole, kas lõõgastute Hawaii randadel, ronite Machu Picchul või puhkate Hiiumaal. Igal juhul oled sa nüüd veel kindlam, et pidid just temaga abielluma.

3. Ta teab, et te olete võrdsed

Vahet pole, millised rollid teil kummalgi suhtes on, igal juhul olete te võrdsed. Ta ei kohtle sind nagu “tüüpilist naist” ega eelda, et sina hoolitsed kodu koristamise, söögi tegemise ja aia hooldamise eest ning tema teha jäävad “meeste asjad”. Või no, kui te muidugi nii ise ei soovi. Te räägite need asjad omavahel selgeks ja otsustate, mis toimib teie kahe jaoks.

4. Ta on valmis tegema ka neid asju, mis on sulle olulised

Ta teab, et sinu jaoks on oluline, et asjad ei vedeleks kodus igal pool ja kraanikausi ümbert tuleks veeloigud ära kuivatada. Ta teab, et see on sulle oluline ja sa tead, mis on talle oluline ning te mõlemad peate sellest lugu.

5. Sa oled põnevil, kui saad teda oma abikaasana tutvustada

Tead ju küll neid kordi, kui tutvustad teda eesnime asemel kui oma abikaasat?

6. Sa ei suuda kujutada ette, et sa ei oleks temaga abielus

See on ju päris lihtne, aga kui mõtled elule, kus sa ei oleks temaga koos, on see nii palju hullem. Sa oled temaga koos, sest sa TAHAD olla temaga koos ja mitte sellepärast, et sa vajad lihtsalt kedagi enda kõrvale.

7. Sa tunned ennast paremini, kui ta on su lähedal

Enesekindlus peitub sinu sees, selles pole kahtlustki, aga kui keegi usub sinusse sama palju kui sina ise, on see veelgi parem. Sa suudad kõike! Sa oled parim!

8. Sa oled tema üle uhke

Sa vaatad tema saavutusi ja oled üliuhke. Ta on seda kõike väärt.

9. See viis, kuidas ta sind vaatab…

Sa tead seda pilku — see ei pruugi olla seksuaalne (kuigi vahel nagu on ka) —, mis on nagu: “Oh vau, sa oled IMELINE.” Ta vaatab sind vahel nii, ta imetleb sind ja on su üle uhke. Ta mõtleb sinust vaid parimat. See pilk.

10. Ta ei püüa sind muuta ja sina ei püüa teda muuta

Kuula, kui te jõudsite abieluni, peaksite te ju juba teadma, kellega te koos olete. Jah, muidugi te soovite, et te mõlemad areneksite ja oleksite järjest edukamad ning muutuksite aja jooksul veelgi paremateks inimesteks, aga sa ei saa muuta kassi koeraks. Kui abiellusid tagasihoidliku inimesega, siis tea, et temast ei saa kunagi seltskonna tola.

11. Te räägite omavahel avameelselt seksist

Te ei tunne ebamugavust, kui peate teineteisele ütlema, mida paremini teha ja millest te fantaseerite. Te saate ka kõigest muust vabalt rääkida.

12. Talle meeldib, kui sa käitud veidralt, sest ta käitub ise ka veidralt

Teil on oma enda salajane suhtlusviis ja kui keegi teine seda näeks, oleks see päris piinlik.

Allikas: Good Housekeeping