TA ON NARTSISSISTLIK

Kas ta on endasse armunud? Kui iga tema lause algab sõnaga „mina“, siis see on kindel märk, et su kaaslane on tobu. Sinu partner peaks huvituma sinu elust ja ülejäänud maailmast samuti.

SA KÄID TALLE PIDEVALT AJUDELE

Otsekohesus on hea ja mõnikord näägutame me meeste kallal tõesti liiga palju. Siiski, kui su poiss-sõber tuletab sulle pidevalt meelde, kui tüütu sa oled, siis miks ta üldse sinuga koos on? Sellised kommentaarid teevad haiget ja õige partner ei käituks kunagi oma kaaslase tunnete suhtes hoolimatult.

TA EI PÖÖRA SU JUTULE TÄHELEPANU

Kui räägid talle oma päevast, aga tema vaatab pidevalt kaugusesse, istub telefonis või tegeleb millegi muu ebaolulisega, ei lähe sa talle kuigi palju korda. Märk sellest, et inimene sind ei kuula, on ka see, kui ta palub sul end pidevalt korrata või ei mäleta kunagi, mida sa talle rääkinud oled. Miks see nii on? Ta ei kuula sind!

TA EI KANNATA, KUI SA TEMA ÜLE NALJA VISKAD

Partner, kellel pole probleemi teha nalju sinu ja oma sõprade üle, aga kes solvub, kui keegi talle midagi ütleb, pole veel meheks sirgunud. Inimene, kes isegi süütute naljade peale silmi pööritab ja turtsub, on ebakindel tobu.

TA PANEB INIMESI END VÄIKSENA TUNDMA

Kuidas su kaaslane sinu ja oma lähedastega räägib? Kas ta on oma sõnades lahke ja viisakas? Mis tunde ta sõnad sinus tekitavad? Kui sa peale vestlust oma mehega tunned end väikese ja rumalana, siis on aeg talle ust näidata.

TA FLIRDIB SINU EES TEISTE NAISTEGA

Mehel, kes sinu ees pidevalt teiste naistega flirdib ja neile tähelepanu pöörab, pole sinu elus kohta! Taktitundeline ja sõbralik suhtlus teiste naistega on normaalne, aga sina peaksid olema oma mehe tähelepanu keskpunktis!

TA POLE KUNAGI MILLESKI SÜÜDI

Kas su mees ei tee KUNAGI midagi valesti? Sinu süü on ju see, kui ta jääb hommikul tööle hiljaks ja ta sõbra süü on see, et ta saab kiiruse ületamise eest trahvi? Mees, kes oma tegude eest vastutust ei võta, pole suhteks valmis.

TA ÜRITAB SIND KADEDAKS TEHA

Mõõdukas armukadedus on terves suhtes normaalne, aga kvaliteetne partner ei teeks sind kunagi meelega armukadedaks. Aktsepteeritav pole ka kaaslane, kes pidevalt sind oma eksiga võrdleb, liiga tihti su sõbrannasid kiidab ja sotsiaalmeedias aktiivselt teiste naiste piltide all kommenteerib.

TAL POLE KUNAGI RAHA

Raha pole kõige elus olulisem. Üks asi on elada kokkuhoidlikult ja mitte pidevalt uhketel kohtingutel käia või teisele kinke teha, aga kui su mees ei tule oma finantsidega üldse toime ja eeldab pidevalt, et sina maksad, elab ta lihtsalt sinu kulul. Võrdselt panustamine on tänapäeval normaalne, aga sa ei ole oma mehe suhkrubeib — see lööb suhte dünaamika paigast!

TA TEEB ENNATLIKE JÄRELDUSI

Kas su noormees on alati kahtlev? Kas ta helistab sulle pidevalt, et kontrollida mida sa teed või kellega koos oled? Truule naisele käib selline käitumine närvidele. Kui sa pole oma partnerile andnud põhjust sinus kahelda, siis pole mehe selline käitumine kuidagi õigustatud. Suhte alguses võib see ju tunduda armas ja kaitsev, aga ajapikku selgub enamasti, et tegemist on omandihimulise ja kontrolliva mehega.

TA SURVESTAB SIND

Ära anna järele, kui su mees survestab sind tegema asju, mida sa teha ei soovi. See võib olla raske, aga endale kindlaks jäädes tunned sa end paremini. Kes meist tahaks tulevikus minevikule mõeldes mõista, et käitusid terve suhte vältel nii, nagu tema seda soovis.

TA EI UNUSTA KUNAGI SU EKSIMUSI

Kõik teevad vigu ja kui me otsustame teisele andestada, siis pole meil õigust minevikku teisele nina alla hõõruda. See teeb inimesele lihtsalt haiget. Mees, kes iga tüli ajal ja keerulises olukorras sulle sinu minevikku meelde tuletab, on täielik jobu! Kui ta sulle andeks pole andnud, siis miks ta ikka sinuga koos on?

Allikas: All Women's Talk