1. Partner on korduvalt palunud sul midagi teha, sa pole viitsinud ja nüüd ta isegi ei küsi enam

See, et ta lõpetas virisemise, ei ole hea märk! Järelikult kaotas ta sinu suhtes lootuse, andis alla, sest ta tundis, et tema palve pole sulle oluline ja ta ei taha enam sinuga tõsiseid asju arutada. See on väga ohtlik moment suhtes, sest kui üks osapool on rängalt pettunud, solvunud ja haavunud ning teine naudib seda, mitte ei püüa olukorda parandada, siis mis suhtest siin üldse enam rääkida on?

2. Ta käitub kuidagi imelikult

Paljud inimesed on üles kasvanud peres, kus oma emotsioonide näitamine või neist rääkimine polnud aktsepteeritud. Nad kapselduvad, tõmbuvad endasse ja püüavad teha nägu, et kõik on justkui okei, aga tegelikult nutavad või karjuvad sisemuses ja sa näed, et midagi on korrast ära.

3. Kui sa enda vastu aus oleks, siis sa ju saaks ise ka aru, mida sa valesti tegid

Kui see, millega sa hakkama said, oleks sind vihastanud, siis tõenäoliselt tegi see haiget ka su kallimale. Parem tunnista üles, vabanda ja proovi leida lahendusi, mitte ära looda sellele, et küll ta ükskord maha rahuneb ja asjad iseenesest lahenevad.

4. Ta saadab sulle "kuidas sa võisid!" pilke

Tead küll seda pilku - seda näed sa ainult siis, kui kallim tõeliselt ja siiralt vihane ja haavunud. Kui ta sind pidevalt sellise näoga vaatab, siis võiksid juba ükskord aru saada, et sa oled käki kokku keeranud.

5. Ta karjub ja märatseb

Kui inimene, kes tavaliselt on rahulik ja tasakaalukas, läheb ühtäkki peast täitsa segi, kaotab enesevalitsuse ja tõstab häält, on asi karm! Mida sa tegid?

6. Kallima sõbrad on sinu vastu tõredad ja käituvad kummaliselt

Varem saite jumala normaalselt läbi ja nüüd tundub, et teie vahelt on must kass läbi jooksnud, kuigi sa pole midagi sellist teinud, mis neid pahandada võiks. Nad on kuulnud, mida sa oma kallimale tegid ja kuidas sa ei ole püüdnudki olukorda parandada ning nad on su peale väga pahased.

7. Hellus on suhtest täiesti kadunud

EI ingit käest kinni hoidmist, ei ühtegi suudlust ega kallistust - kõik need on märgid, et kallimal on mingi probleem ja ta ei taha sind oma lähedusse.

8. Ta teeb ettevalmistusi lahkumiseks

Ta eemaldub sinust, seab teised esikohale, on oma rahaasjadega hoolikam, veedab palju aega kodust eemal, ei räägi sinuga peaaegu üldse jne - kõike seda teevad inimesed, kes valmistuvad lahku minema.

9. Ta on muutunud passiiv-agressiivseks

See ei ole kindlasti hea märk ega normaalne suhtlusviis. Kui mürgised märkused, teravad vihjed ja isegi solvangud on teie suhtluse argised osad, on selge, et üks teist või isegi mõlemad on väga haiget saanud ning kaitseb nüüd ennast veelgi suurema südamevalu eest. Järelikult ei suuda ta enam asju normaalselt ja rahulikult arutada, sest valu on nii võimas. Sellest momendist tagasi pöörduda on üsna raske.

10. Ta ei osale vestluses

Avatud ja viisakas kommunikatsioon on suhte alustala. Aga partner, kes enam rääkidagi ei viitsi, on ilmselt liiga tüdinud ja väsinud sellest, et ta on varem seda pidevalt üritanud ning peaga vastu seina jooksnud. Tema on jõudnud arusaamisele, et jutuajamisel pole enam mingit mõtet ja see tähendab vältimatut lahkuminekut. Ära parem lase oma suhtel sellesse punkti jõuda.

11. Ta ütleb pidevalt: "Kas sa üldse kuulsid, mis ma ütlesin?"

Vähe on asju, mis teevad rohkem haiget kui tunne, et inimene, kellest sa hoolid, ei kuula või ei huvitu. Jah, see teeb haiget, kui sa ei kuula!!!

12. Ta vihjab lahkuminekule

Meeldib see meile või mitte, aga kui suhtes hakkavad lendama "naljad" lahkumineku kohta, on neil enamjaolt väga valus tõepõhi all. Sel hetkel, kui see teema üldse üles kerkib, on oht juba väga tõsine, sest haavad kallima hinges on suured ja lahtised ning iseenesest need ära ei parane.

13. Ta ütleb sulle, et sa oled talle haiget teinud

Kui kallim on juba julguse kokku võtnud ja sulle otse näkku öelnud, et sa oled talle haiget teinud, võta seda tõsiselt. Sinu asi ei ole otsustada tema tunnete eest ja isegi, kui sa ise ei arva, et sa oled midagi valesti teinud või öelnud, ei saa sa iial teada ega tunda, mida tema sellest asjast mõtleb või tunneb. Kui ta ütleb, et tal on valus, siis kuula teda, vabanda ja võta tõsiselt, vastasel juhul astub ta kohe uksest välja ega tule enam iial tagasi.

Allikas: Your Tango