1. Tavaliselt selgub, et suhtes ei saa asja, kolmandal kuni viiendal tuvusekuul.

2. Võtmeid vahetatakse 12-14 kohtingu järel.

3. Naised, kes panevad interneti kohtingulehele endast pildi, saavad kaks korda rohkem kirju kui need, kellel pilti pole.

4. Kui mees ei tea, mida kohtingule selga panna, peaks ta valima midagi sinist. Naistele meeldivad mehed, kes kannavad siniseid riideid.

5. 92% üksikvanematest eelistab kaaslaseks teist üksikvanemat.

6. Kas sa meeldid talle või mitte, saab talle selgeks juba esimese paari sekundi jooksul.

7. Pimekohtingutest - naised kardavad kõige rohkem kohtumist sarimõrvariga, mehed pelgavad, et satuvad paksu naise otsa.

8. 50000 osaleja seas läbi viidud küsitluses selgus, et kõige tähtsamaks peetakse esmakohtingul kaaslase värsket hingeõhku. Järgnevad ilusad riided, hea parfüüm, kaunis nahk ja kena soeng.

9. Õnnelikud inimesed käivad rohkem kohtingutel kui need, kes pole oma eluga rahul.

10. Rõõmsameelsele ja heatujulisele mehele on raskem head aega öelda kui torisejale ja mossitajale. Esimesest ei taha kuidagi lahkuda ja soov teda uuesti näha on suurem, viriseja ja hädavaresega ei taha ükski naine enam uuesti kohtuda.

11. Mehed on sillas, kui näevad kohtingul naise keha neid kohti, mis muidu on varjatud - pahkluud, randmete siseküljed, kael.

12. Kui tahad mehele meelde jääda ja mulje jätta, ütle tema eesnime vähemalt kaks korda kohtingu jooksul.

13. Esimesel kohtingul ei taha naised mehe juures näha aknet, koledaid küüsi, röhatamist, koledaid hambaid, halba suuhügieeni, ninast välja paistvaid karvu ja särgist läbi paistvaid nibusid.

Allikas: Geniusbeauty