Viga number 1: armud liiga kiiresti

Tunnete teineteist alles ühe nädala ja sa juba kinnitad endale, et tema ongi see “õige”. Tänapäeval aga ei soovi enamik inimesi enam kiirustada ja isegi, kui teie vahel on tugev keema, võib su uus kallim võtta teie suhet kui lühiajalist lõbustust. Proovi mitte liiga kiiresti armuda!

Viga number 2: näitad talle oma tundeid liiga vara

Kui mõtled, kas öelda talle, et oled temasse armumas, siis mõtle pisut ja pigem oota sellega veel mõnda aega. Suhte algus tundub sageli paljutõotav ja isegi, kui tunned end temaga juba mugavalt, võivad sinu tunded olla palju tugevamad kui tema omad. Jaga temaga sama palju kui tema sinuga.

Viga number 3: eirad väikeseid ohumärke

Sinu arust oli küll veider, et ta teie esimese kohtingu ajal teenindajale silma tegi, ei maksnud arvet või tegi mingi nõmeda nalja, aga tema sarmikus, hea välimus ja intelligentsus teeb selle kõik heaks, või mis? Vale! Kui sa juba praegu märkad, et tema juures on midagi valesti, aga valetad endale, et need asjad ei ole olulised, siis tea, et tulevikus ootab teid ees katastroof.

Viga number 4: suhtlete kogu aeg

2018. aastal tundub, et päev läbi teineteisega sõnumite vahetamine ongi normaalne ja kui ta sulle meeldib, siis muidugi tahad temaga kogu aeg suhelda, aga pidev suhtlemine võib hoopis teie suhte rikkuda. Saada talle sõnumeid sama tihti kui tema sulle (kui just tema liiga palju sõnumeid ei saada). Pisut salapära kulub teile ära.

Viga number 5: muutute liiga vara füüsiliseks

Sa võid vabalt seksida siis, kui sa tahad, aga tea, et vahel, kui seks ilmub suhtesse liiga vara, võib see paksu pahandust endaga kaasa tuua.

Viga number 6: uurid juba praegu ta rahaasjade kohta

Täiesti normaalne on, kui soovid teada, mis tööd ta teeb ja kas ta on sellega rahul, aga sellest kaugemale ei tasu minna. Kui küsid juba küsimusi selle kohta, kas ta üürib korterit või omab või millise autoga ta sõidab või kas ta investeerib, lähed juba liiga kaugele.

Viga number 7: teeskled, et sind huvitavad ta hobid

Sa võid küll tolereerida ühte kontserti, kalapüügi reisi või ebahuvitava sarja episoodi, aga mõtle, kas sa seda ka hiljem teha viitsid? Ole temaga aus, sest tegelikult muudavad erinevad huvid teie suhte põnevamaks.

Viga number 8: klammerdud

Mõnel inimesel on komme liiga hullult klammerduda ja see tõukab teise inimese hoopis eemale. Inimesed vajavad oma ruumi ja kohe kindlasti vajab seda su uus kallim.

Viga number 9: proovid ta mõtteid ennustada

Kas ka sina oled pidanud maha loendamatul hulgal vestlusi oma sõbrannadega, mille jooksul te analüüsite ja proovite ennustada, mis peitus su uue kallima teo või öeldu taga? See võib sind tegelikult hoopis valele teele juhatada. Selle asemel keskendu sellele, mida sina mõtled ja tunned. Nii paljud inimesed keskenduvad suhte alguses teisele inimesele, aga tegelikult tuleks seda võtta nagu tööintervjuud: sina ei pea end ainsana talle müüma, vaid tema end sulle ka.

Viga number 10: räägid oma eksidest halba

Pole vahet, kui väga sa oma eksi vihkad, tema seda teada ei taha. Väldi seda!

Viga number 11: hoiad oma tutvumiskeskkondade kasutajad aktiivsena

See on täiesti tavaline viga, aga kui su uus poiss-sõber sellest haisu ninna saab, on juba liiga hilja kahetseda. Deaktiveeri see konto kohe, kui olete otsustanud, et te enam kellegi teisega väljas ei käi.

Viga number 12: käid teda sotsiaalmeedias luuramas

Kui kommenteerid ja vajutad “meeldib” nuppu igale tema Instagrami fotole ja säutsule, jälgid ta igat sammu ja otsid isegi välja ta endised tüdruksõbrad, oled sa juba igasugused piirid ületanud. Jah, me kõik kipume seda mingil määral tegema, aga liigne luuramine on hirmuäratav ja peegeldab su ebakindlust.

Viga number 13: proovid talle kogu aeg muljet avaldada

Kui kannad riideid, milles sa end ebamugavalt tunned, aga mis talle võiks meeldida, armub ta tahes-tahtmata kellessegi, kes pole päriselt sina. Ära proovi olla inimene, kes võiks talle meeldida, vaid jää endale kindlaks.

Viga number 14: lepid halva käitumisega

Pidevast hilinemisest selleni, et ta on justkui oma telefoni külge kleebitud — kui sa talle nüüd ei ütle, et need asjad sind häirivad, siis need ei lõppegi kunagi ära. Sa ei pea talt liiga palju nõudma, aga pane enda jaoks piirid paika.

Allikas: StyleCaster