1. Mehi on kahte tüüpi: autud ja auväärsed. Ära loo tõsisemat suhet ega abiellu enne, kui pole õppinud neil vahet tegema. Auväärsed mehed on kaitsevad: nad hoiavad sinu südant, kaitsevad su au ja hoolitsevad su üleüldise vaimse ja füüsilise heaolu eest. Valides auväärse mehe, valid hea elu.

2. Kui kohtad meest, kellel on laps(ed) ning ta ei suhtle oma lastega, ei toeta neid, ega saa nendega kokku, siis jääb sul üle teha vaid üht: saada mees tagasi laste ema juurde ja ära vaata tagasi. Sa ei taha teha temaga sama viga, mida tegi tema laste ema.

3. Memmepoeg kuulub vaid üht tüüpi naisele: oma emale. Nende meeste jaoks on ema igavesti naine number üks. Niisiis, hoia eemale ja lase neil emmede kaissu tagasi minna ning leia endale selle asemel mees, kes küll austab oma ema, kuid ei sõltu tema arvamusest, toitudest, pesupesemisest…

4. Enesearmastus — kui see sul puudub, tõmbu tagasi. Fakt: kui sa ise end ei armasta, ei suuda seda ka ükski mees teha, kui suurepärane ta ka poleks.

5. Arvad, et kui te juba kokku kolite, siis te kindlasti ka abiellute? Ära usu seda — maailm on täis meestega koos elavaid naisi, kes võivad suurt küsimust ootama jäädagi.

6. Tõmbad ligi mehi, kes on “sead“? Kontrolli, millist signaali sa välja saadad — sigasid meelitavad vaid teatud tüüpi lõhnad.

7. Sa ei ole mees! Seega ei saa sa iial olla mehele eeskuju, isafiguur, mentor või juhendaja. Kui mehel puudub korralik kasvatus ja eeskuju, siis lase tal minna. Ta ei ole valmiks armastuse, seksi, suhete ja abieluga kaasnevaks kohusetundeks.

8. Kui su potentsiaalne partner lubab sulle helistada, kuid ei tee seda, teeb sinuga plaane, kuid ei ilmu kohale, hilineb või mängib sinu emotsioonidega, siis peaksid teadma: ta EI hinda sind, ta EI armasta sind ja ta EI hooli sinust.

9. Kui otsustad ise mehe kasuks, kes on vääritu naistemees ja mängur, pole sul mitte mingisugust õigust kurta, kui ta sind ei austa, su emotsioonidega mängib või sulle lapse teeb ja lahkub. Meil kõigil on valikuvabadus ja sina valisid temaga olemise.

10. Miks ta sulle tihemini ei helista? Miks ta ei näita rohkem välja, kuidas ta sind armastab? Miks ta isegi ei püüa sinus head tunned tekitada? Aga selle pärast, et ta ei hooli sinust ja seisab vaid ees kellelgi, kes seda tõeliselt teeks.

11. Kõik mehed ei ole sead! Ära usu, korruta, ega propageeri seda valet! Nii seod enda silmad kinni, ega näe häid mehi, kes su teele sattuvad.

12. Ära lase ühelgi emotsionaalselt kibestunud naisel mõjutada sinu arvamust meestest. Nii saavad tema viha ja eelarvamused ka sinu omadeks.

13. Mõned naised armastavad oma elu võrrelda naistega „Seks ja linnast“ ja „Meeleheitel koduperenaistest“. Ära, palun, hakka üheks neist naistest. Nii ajad segi oma emotsioonid, keha ja prioriteedid.

14. Kõigil on luukered kapis? Vale! Kõigil ei ole kapis skeletikogu ja ära tekita seda ka endale.

15. Dramaatilised lahkuminekud, emotsioonipuhangud ja romantilised leppimised kuuluvad enamjaolt vaid filmidesse, et neid huvitavaks muuta. Päris elus peaks kõik siiski rahulikumalt kulgema. Kui oled pidevas stressis või istud tülide ja leppimiste karussellil, siis on aeg sellelt maha ronida ja reaalsusesse astuda.

 
Allikas: authorsden.com