Kas oled kunagi soovinud, et mees…

… sulle lennujaamas järele jookseks, ütlemaks, et ta sind armastab? Filmides jõuaks ta  maagilisel kombel vahel lennukini välja, kuid tegelikkuses võetaks ta rajalt maha niipea kui ta liiga reipalt astuma hakkab. Tema jõuaks lennujaama ülekuulamisruumi, sina lendaksid kaugele ära ja nii see lugu ka lõppeks.

… täidaks su toa üleni roosidega? Roosid laes, seintel, akendel, voodil, põrandal. Filmides on see imekaunis vaatepilt, aga tegelikkuses pead sa kõigile neile lilledele vaasid leidma või neid tänavale jagama minema, et sul oleks koht, kus magada. Ja üleüldse, elada sadade kõdunevate taimede keskel?

… valgustaks terve kodu vaid küünaldega? Milline romantiline vaatepilt — seksikas küünlavalgus ja teie kaks. Noh, ja siis need kolm tuletõrjujat.

… suudleks sind paduvihmas? Jällegi, efektne kinoekraanil, aga kohutavalt ebameeldiv tegeliku vihma käes. Nalja pärast võite ju järele proovida, aga elamus tuleb pigem märg ja ilane kui kirglik ja romantiline. “Hommikusöök Tiffany juures” oli klass omaette ja meie, lihtinimesed, seda korrata ei suuda.

… annaks sulle enda jope? Jakk jahedal suveõhtul on okei, aga kui õues on ikka tõesti jahe, siis võta ikka enda jakk kaasa, muidu on mees nädala pärast kopsupõletikuga voodis ja teie romantikast ei pruugigi asja saada. Milline mees tahaks naist, kes kinkis talle piinava haiguse?

… teeks sulle avalikus kohas abieluettepaneku? Mõtle nüüd, kui ta seda teebki, aga enne kui sa ise enda tunnetes ja soovides täiesti kindel oled. Kui sa “jah” ei ütle, pole piinlik ainult sinul ja temal, vaid ka kõigil, kes seda pealt nägema juhtusid. Pluss, see stseen jõuaks tõenäoliselt juba samaks õhtuks Youtube’i…

…laulaks sulle akna all serenaadi? Esiteks ei taha ta seda ise ka väga teha, teiseks — sa ei pruugi meid praegu uskuda, aga kui see hetk tegelikult kätte jõuab, sooviksid sa häbist maa alla vajuda ja ei vaataks oma naabritele kolm nädalat otsa.

… roniks öösel su aknast sisse? Kui sa jätad akna ööseks lahti, et prints saaks “su torni” ronida, siis arvesta sellega, et enne printsi jõuavad aknast sisse kolm varast, kaks mõrvarit, mõned vägistajad ja vähemalt pool parve segaduses tuvisid.

… kingiks sulle armsa kassipoja? Kassipojad on ju nunnud, aga kui te olete alles kaks nädalat koos olnud, siis see rõõmustab sind vaid seni, kuni kiisuvaimustusest üle saad ja poodi liivakasti ja toidu järele pead minema.

… kingiks sulle kahemeetrise kaisukaru? Oi kui nunnu, aga nüüd on sul valida, kas voodis magad sina või see mõmm.

… loeks sulle luuletusi ette? Filmidesse palgatakse põhjusega näitlejad — nad oskavad niimoodi ette lugeda, et kõigil on mõnus kuulata. Kui aga mees võtab raamatu välja ja hakkab südantlõhestaval häälel sulle poeesiaõhtut korraldama, ei jõua sa ära oodata, et ta juba vait jääks.

… armatseks sinuga rannaliival? Üks sõna: liivaterad. Ai!

… õpetaks sind sülitama? Nii nagu Jack ja Rose uppuval laeval… kui vahva! Kujutle seda nüüd päriselus ette. Jah, just nii. See ei ole romantiline.

... ehitaks sulle maja? Maja on ju väga uhke ja kena asi, aga kui see tuleb üllatusena, pole efekt sugugi nii tore, nagu oli filmis "The Notebook". Sest see tuba võiks ju suurem olla... ja aknaid võiks rohkem olla... ja üleüldse, miks ta terrassi põhja poole ehitas?

... viiks su üllatusmatkale? Kui lahe ja eksootiline, eksole. Aga kui sul on pissihäda, maapind on kõva, öösel sajab vihma ja põdrad varastavad teie toidu ära, siis ei jõua sa ära oodata, et saaksid juba koju oma sääsekuppe sügama minna.