1. Ta kelgib sinuga. Kui saad ametikõrgendust või saavutad midagi, mille poole oled pikalt püüelnud, teatab ta õhinal sellest ise kõigile, kes vähegi kuulata tahavad ja ei taha, sest ta on sinu üle lihtsalt nii uhke.

2. Ta ohverdab sinu nimel ja sina teed sedasama tema nimel. Ta jätab oma üritusi ära, et sinuga koos teatrisse tulla ja on valmsi sinuga koos teise linna kolima, kui sinna hea töökoha saad. Sina teeksid sedasama tema heaks.

3. Teil on samad eesmärgid ja sarnased väärtused. Te mõlemad tahate lapsi ning olete valmis sellega kaasnevad kohustused võrdselt ära jagama. Te armastate reisimist või vihkate seda võrdselt palju, te vajate mõlemad päevas vähemalt tund aega omaette olemiseks või trenni tegemiseks ja vaba aja veetmise suhtes ei lähe teie arvamused lahku.

4. Ka pärast aastatepikkust kooselu kohtleb ta sind rüütellikult. Näiteks avab sulle uksi, annab oma jaki, kui sul on jahe, maksab baaris arve ning kannab su süles koju, kui su jalad on kontsakingadest nii väsinud, et sa ei suuda enam sammugi astuda.

5. Ta ei püüa sind muuta. Ta teab, et sa oled lohakam kui tema, sul on vaja oma kassi, sa ei oska süüa teha ja sind ei huvita korvpall. Ja ta armastab sind sellegipoolest.

6. Kui mõtled temaga abiellumise peale, ei ole parim osa sellest mitte pulm, vaid see, et saad temaga terve elu koos veeta.

7. Te elasite kaugsuhte edukalt üle. See oli raske, hirmus ja parajalt tüütu, kuid te armastate teineteist nii palju, et vahemaa ei saanud takistuseks.

8. “Ma igatsen sind” ei ole lihtsalt sõnakõlks, vaid te mõtlete seda tõsiselt.

9. Sulle tegelikult meeldib üksi magada ja naudid üksinda olemist, kuid sa oled nõus sellest kõigest loobuma, kui saad temaga kokku kolida.

10. Ta on esimene, kellele sa räägid häid, halbu, vajalikke ja täiesti mõttetuid uudiseid.

11. Sa teed tulevikuplaane, milles on sees ka tema. Kaks kuud, pool aastat või aastajagu ette planeerimist on täitsa normaalne ja igapäevane ja sa isegi ei mõtle võimalusele, et teda siis enam sinu kõrval pole. On küll!

12. Sa võid tema juuresolekul vabalt nutta. Ta teab, millal ta peaks muretsema ning millal need on ainult ilusa-filmilõpu-pisarad.

13. Kui su sõbrannad vinguvad oma troppkallimate üle, oled sina pigem vait, sest sul pole eriti midagi lisada…

14. Ta saab su ema ja isaga suurepäraselt läbi ning su pere peab teda pereliikmeks. Tal pole mingit probleemi su vanaemale sünnipäeva puhul või ka lihtsalt niisama helistada. Ja sina lähed ka siis tema vennapoja koolilõpetamisele, kui tema ise parasjagu minna ei saa.

15. Ta hoolib su sõpradest ning tunneb nende vastu siirast huvi. Ta tahab teada, kuidas neil läheb, mis neil teoksil on ja rõõmustab koos sinuga, kui mõni neist lapse saab, kihlub või kolib.

16. Ta laseb sul jaurata. Mõnikord lähed sa mingi tühja asja pärast endast välja ning pead selle üle pikalt ja põhjalikult arutlema, et seda endast välja saada. Ja ta laseb sul seda teha ilma kritiseerimata ja vihjamata, et aitab äkki juba. Ta kuulab ja lohutab.

17. Ta teeb sulle siiraid komplimente. Ja seda just neil päevadel, kui sa ei ole viitsinud oma juustega vaeva näha, ripsmeid värvida ega riietust hoolega valida.

18. Te saate koos väljas/reisimas/külas käia ilma tülitsemata.