1. Sa talud mu arusaamatuid pisaraid. Mõnikord tüdrukud lihtsalt nutavad ja me ise ka ei tea, mille pärast. Aitäh, et toeks oled ja välja kannatad ka siis, kui me pole kõige armastusväärsemad.

2. Lugematud selfid. Mõnikord ei ole valgus hea, poos on vale, silmad jäävad kinni või suu lahti… Aitäh, et kannatad välja selle lõputu klõpsutamise, kuni lõpuks üks Instagrami-vääriline pilt välja tuleb.

3. Nõustud, et Kristiina on ilge mõrd! Sest noh, ta ju on. Aitäh, et oled selles küsimuses minu poolt.

4. Paitad mu pead ja mängid mu juustega. See on lihtsalt niiiiiiii mõnus!

5. Annad mulle vabadust ja võimalusi, et oma unistusi täita. Lahe, et sa ei pane kätt ette, kui ma edasi pürgin ega piira mind, kui tunnen, et tahan rohkem omaette olla.

6. Laulad koos minuga vanu hitte kaasa. Midagi pole parata, kui raadiost tuleb mingi teismeea lemmiklugu, siis lihtsalt pean seda kõva häälega kaasa üürgama… ja see on ülimalt tore, et sa minuga kaasa laulad.

7. Sa ei avalda mulle liigset survet. Aitäh, et tead mu piire ja austad neid ning lased meie suhtel liikuda minu jaoks mugavas tempos.

8. Tänks, et sa lepid sellega, et mind kaissu võttes on su suu ja nina mu juuksekarvu täis.

9. Maksad minu eest, aga lased ka mul sulle välja teha. Rüütellikkus ei ole kadunud ja ma hindan seda väga, samas tahan ka ikkagi olla moodne ja iseseisev naine, kes saab endale joogi ostmisega ka ise hakkama.

10. Sa ei peida oma telefoni ega anna mulle põhjust tahta seal nuhkida. Aitäh, et ma saan sind usaldada!

11. Kiidad mu mõnusalt siledaid jalgu, kui ma olen need lõpuks ära raseerinud. Aitäh, et mõistad, et see on suur töö ja vaev!

12. Kuulad ka minu arvamust. See, et sa ei eelda ega tee ülepeakaela järeldusi ning kuulad alati ära, mis minul öelda on, on väga tähtis.

13. Sööd koos minuga head, halba ja ebatervislikku toitu. Kui mul tuleb isu, siis sa tood mulle jäätist või burksi või heeringat ja ei vaata sellele isegi silmanurgast viltu. Ma tänan!

14. Sa ei lase mul üksinda lollusi teha. Sinu jaoks ei ole probleemiks minuga koos kontserdile minnes alkoholi sisse viimiseks ära peita, vaid sellised lollused teed sa minuga rõõmsasti kaasa ja näitad sellega, et oled alati minu poolt.

15.Tutvustad mind oma sõpradele. Aitäh, et jagad oma sõpru ja võtad vabalt, kui neist saavad ka minu sõbrad.

16. Hoolitsed mu eest, kui ma pidutsemisega liiale lähen. Aitäh, et hoiad mu juukseid, kui need viis tekiilat, kaks rummikokteili ja kolm pokaali šampust välja tahavad tulla…

17. Paned kaks suhkrut mu kohvisse, kuigi ma palusin ühte. Sest sa tegelikult teadsid, et ma salaja soovisin ikkagi kaht.

18. Ütled, et ma olen sulle oluline. “Ma armastan sind” on alati tore kuulda, aga nii mõnus ja vahva on, kui sa vahepeal annad mulle märku, et sa hindad mind.

19. Ronid voodist välja ja kustutad tuled, kui me mõlemad juba voodis oleme. Sa ohverdad omaenda heaolu selle nimel, et minul oleks mugav. Sa oled mu kangelane!

20. Aitäh, et selle artikli lihtsalt sellepärast lõpuni lugesid, et mina sulle selle saatsin!

Allikas: Your Tango