Kas oled kunagi saatnud seksikat ühemõttelist sõnumit oma elukaaslasele ja viimasel hetkel avastanud, et oled ainult ühe kliki kaugusel sellest, et see seksikas sõnum leiaks oma tee su ülemuse telefoni? Sellised piinlikud olukorrad on nutitelefoni kasutajatele tuttavad. Tihti suudavad inimesed neid olukordi ennetada, kontrollides enne sõnumi saatmist üle, kellele see tegelikult läheb. Kuid vahel juhtub piinlikke apsakaid, mida on juba keerulisem seletada.

Selleks, et tehnoloogia ja selle kasutamine ei oleks suhtes üheks tüliallikaks, oleks mõistlik kasutusele võtta järgmised nõuanded.

1. Pane oma partneri telefon laadima, kui näed, et akuprotsent on madal.

2. Kui naerad mõne pildi või lause üle oma telefonis, räägi ka oma lähedal olevale kaaslasele, mis sind naerma ajas.

3. Saada oma partnerile samasuguse innuga armsa sisuga sõnumeid, nagu tegid seda suhte alguses. See paneb ta kindlasti naeratama.

4. Lae oma armsama telefoni vahel üllatuseks uut muusikat, mis võiks talle meeldida. Niimoodi näitad, et huvitud tema muusikamaitsest ja et see läheb sulle korda.

5. Ära vaheta oma partneriga Facebooki või muude sotsiaalmeediakanalite paroole, ükskõik kui hea mõte see ka ei tunduks.

6. Salvesta endale armsaid sõnumeid ja pilte, mida suhtekaaslane on sulle saatnud.

7. Ära mine salaja oma partneri telefoni, et tema järele nuhkida. See on kõige suurem viga, mida sa üldse teha saad.

8. Kui kasutad töötelefoni, ära saada sellega nunnusid ega flirtivad sõnumeid. Sa ei taha ju pärast IT-mehele selgitada oma hommikust "Kallis, ma olen nii märg!" sõnumit.

9. Püüdke leida kompromiss, kui kaua te veedate koos olles aega oma telefonides.

10. Kui tahad kallimale mõnda tehnoloogiavidinat kinkida, siis lase käia. Kuid pigem eelista selle puhul jõule või sünnipäeva, mitte romantilisi tähtpäevi.

11. Kui räägid telefonis oma kallimaga, ära surfa samal ajal netis. Sa võid ju arvata, et oled rööprähklemises väga osav, kuid tegelikult saab su suhtekaaslane ideaalselt aru, kui sa ei ole päriselt vestluses kohal.

12. Kui su partner ei ole aktiivne telefonis tippija, siis ära kirjuta talle negatiivseid sõnumeid, millele vastamiseks ta peaks pikalt telefonis kirjutama. Kui tunned siiski, et pead kohe telefoni teel mõne probleemi temaga ära lahendama, siis pigem helista talle.

13. Kui peate üksteisest pikemalt eemal olema, leidke kompromiss, millist suhtlusvahendit eelistate mõlemad kasutada esilekerkivate probleemide lahendamiseks (Skype, helistamine, Messenger).

14. Ära kasuta liiga palju emotikone, kui tunned, et need ei meeldi su partnerile.

15. Tähtsate sündmuste tähistamise ajal (jõulud, aastapäev, valentinipäev), pane telefon hääletuks ja silma alt ära. Ära lase pideval piiksumisel oma tähistamist segada. Ole hetkes.

16. Ära tee maha teisi inimesi, kes ei ole tehnoloogia kasutamises nii osavad, kui sina.

17. Kui oled hädas mõne rakenduse kasutamisega, proovi kõigepealt ise leida lahendus, enne kui lähed jälle oma kallimalt abi küsima.

18. Kui su partnerile sobib, siis kasuta enne magama minekut telefoni. Kuid mitte tööasjade tegemiseks!

19. Kui olete kallimaga peol ja sa tahaksid ära minna, kuid ei saa seda kõva häälega öelda, aitab telefoni sõnum su hädast välja.

20. Kui teil on suhtes kõik hästi, võib sellest vahel sotsiaalmeedias teada anda armsate lausete või piltidega, kuid mitte liiga tihti. Siis muutub see armas žest imalaks ja seda sa kindlasti ei taha.

Allikas: YourTango