1. Ole sina ise. Mõtle ise: kui kutt avab sulle esimesel kohtingul kõik uksed, maksab arved, teeb komplimente, toob lilli jne, aga juba kolmandal kohtingul unustab igasuguse viisakuse ja näitab oma tegelikku olemust, kas sa läheks temaga veel välja? Tõenäoliselt mitte, sest tunned, et sind on alt veetud. Ära siis tee talle sama ja ole see, kes sa oled.

2. Riietu nagu tavaliselt. Ehk siis ära ürita talle meeldimise eesmärgil end lühikesse liibuvasse kleiti suruda, kui sa igal muul juhul eelistaksid teksapükse ja T-särki. Miks? Loe uuesti üle punkt number üks.

3. Rõhuta oma parimaid omadusi. Kui oled uhke oma jalgade üle — näita neid. Kui sulle ei meeldi oma kõht, peida see ära. Näita talle, KUI äge sa tegelikult oled!

4. Ära teeskle. Jalgpall jätab sind külmaks? Nii ütlegi. Sa ei joo kohvi? Nii ütlegi. Sulle ei meeldi videomängud? Ära siis tee nägu, et need on maailma ägedaimad ja sa jumaldad sellist ajaveetmist. Miks? Loe uuesti punkti number 1.

5. Silmside näitab, et oled temast huvitatud. Ära jõllita hullunult, vaid püüa ta pilk ja naerata — ta saab kohe aru, et sa ei ole ükskõikne ja julgeb sulle läheneda.

6. Naerata. See on sinu kõige võimsam relv. Silmsidest ei ole kasu, kui piilud teda altkulmu ja punastad. Naerata talle igal võimalikul juhul, sest naeratus muudab su kauniks, sõbralikuks ja atraktiivseks.

7. Saada selgeid signaale. Kui tahad, et ta sind välja kutsuks, ole konkreetne. See ei tähenda, et sa peaksid kogu maailmale oma kiindumust tema vastu kuulutama, kuid tema peaks küll selgelt mõistma, et sa oled temast huvitatud. Istu tema lähedal, naerata, flirdi, puuduta teda juhuslikult jne — need kõik annavad märku, et oled ta välja valinud.

8. Tee selgeks, et sa oled vallaline! Ta ei kutsu sind välja, kui ta kahtleb! Hoolitse selle eest, et ta teaks, et sul ei ole kodus kedagi ja et sul on tema jaoks aega.

9. Haara ohjad enda kätte. Ära jää ootama, et tema esimese sammu astuks. Tutvusta end ise talle, võta julgus kokku ja vestle temaga julgelt ning lõbusalt. Nii on tal palju lihtsam sind välja kutsuda.

10. Ole avatud. Ära istu kogu aeg sõbrannade seltskonna keskel, kus tal pole võimalustki sulle läheneda.

11. Leia üles teie ühised huvid. Uuri välja, mis talle meeldib ja mis teda üldse ei huvita, nii on teil kohe millestki vestelda. Aga pea meeles — ära peta teda, öeldes, et sa oled jalkafänn, kui see sind tegelikult ei huvita, eks?!

12. Naudi temaga koos veedetud hetki! Ära põe ja närveeri, mõeldes, mida ta sinust arvab või kuidas sa talle paistad. Ole vaba, lõõgastunud ja lõbus — ainult nii poed talle südamesse!

13. Aja ta naerma. Oled ju kuulnud, et meestele meeldivad naised, kes suudavad neid naerma ajada. Ole sina siis üks neist. Kui sul on hea huumorimeel, ära hoia seda vaka all.

14. Ära jää tema sõbratsooni. Sa ju tahad, et ta vaataks sind kui naist, mitte kui sõpra, eks?! Siis ei tohi sa esialgu püüda saada “üheks poistest”. Sõbrastaatusest on pärast väga raske vabaneda.

15. Hoia oma sõbrad eemal. Sinu suhe — sinu asi! Sõbrannad ajavad asja ainult segasemaks ja teevad olukorra nii sinu kui tema jaoks keerulisemaks. Ära sunni neid kosjamoore mängima.

16. FLIRDI! Kui sa oled tema tähelepanu võitnud, end tuttavaks teinud ja nüüd te suhtlete, ära jäta oma võimalusi kasutamata. Naerata, keeruta juukseid, püüa ta pilku — pane kõik mängu, mis sul on!

17. Satu temaga juhuslikult kokku. Küsi talt nõu või abi, satu temaga koos kohvimasina juurde või sõprade poole peole. Mida rohkem ta sind näeb, seda parem.

18. Ära muutu meeleheitlikuks. Eelmise punkti jätkuks — loomulikult ei tohi sa üle piiri minna ja tal igal pool silme ees virvendada.

19. Kuula teda. Meestele meeldib rääkida ja nad naudivad, kui neid kuulatakse. Võimalda tal särada ning peegelda tema juttu aktiivselt kuulates. Sel moel on sul võimalik tema kohta ka palju rohkem teada saada.

20. Ära räägi endast liiga palju! Ta ei taha teada su menstruatsiooni, vanaema koera surma või eelmise peika peenise suuruse kohta. Ausalt ka.