1. Ootused on liiga kõrgeks aetud

Paljude paaride jaoks tundub sõbrapäev justkui kohustuslik päev romantikaks ning kindlasti tuleb teha teineteisele ka suuri kingitusi. Paljud partnerid ootavad just sellel päeval oma kallimalt midagi kindlat, olgu selleks siis uued kõrvarõngad või hoopis mõni imekaunis žest, mis peab trumpama üle kõik su sõpradele tehtud üllatused.

Sageli on need ootused aga ebarealistlikud ja paljud paarid võivad selle pinge all murduda.

2. Võrdlemine

Sotsiaalmeediast on saanud nii suur osa meie eludest: inimesed jagavad seda, mida nad söövad, milliseid kinke nad saavad, kuhu reisivad ja keda armastavad. Paraku aga on sageli need pildid ilustatud ega peegelda kellegi reaalset elu. Ja nende võrdlemine enda elu ja suhtega, lõppeb sageli halvasti.

3. Suhtes on juba kriis

Suhe, mis on juba enne sõbrapäeva kriisis, võib selle päeva saabudes lõplikult katki minna. Näiteks üks osapool võib teise üllatamiseks nii palju vaeva näha ja kui ta partner seda ei hinda, annab ka see esimene lihtsalt alla. Või kui loodad saada oma kallimalt suurt kinki, aga tema üllatab sind paari sokkidega, võid lõpuks samuti murduda ja otsustada, et väärid paremat.

Kui üks neist riskidest võib mõjutada ka sinu suhet, ära lase muutuda oma suhtel osaks sellest kurvast statistikast. Haara kontroll enda kätte ja otsige abi, et teie suhe jääks püsima!

Allikas: YourTango