Näiteks, sina võid ju mõelda, et oled lihtsalt “sõbralik”, kui saadad talle flirtiva sõnumi või küpsetad talle kooki, aga tegelikult võid sellega hoopis halba teha. Sinu eesmärk peaks olema anda talle märku, et oled temast huvitatud, aga sellega ei tasu üle pingutada.

Siin on kolm viga, mida tehes sa temas huvi ei tekita:

1. Üritad temaga pidevalt suhelda

Kui ta su mõtetes ringleb, on loogiline, et tahad, et ta seda teaks, aga kui võtad temaga ühendust palju sagedamini kui tema sinuga, on see juba ohumärk.

Kuulsid midagi põnevat ja helistad kohe talle? Või sind kutsuti mingile ägedale üritusele, kuhu sa soovid, et tema ka tuleks ning annad sellest kohe teada? Või helistad talle, et küsida, miks ta pole sulle helistanud? Saadad e-kirju ja sõnumeid, kontakteerud Facebooki kaudu, saadad armsa postkaardi, koputad ta koduuksele või annad endast muul viisil 100%, et temaga suhelda? Asjad hakkavad juba väga käest minema…

2. Lased ebakindlusel teie vahele tulla

Kui mees tunneb, et sa ajad teda kogu aeg taga, ei pinguta ta ise enam sinu nimel üldse. Halvimal juhul tunneb ta, et sa lausa ahistad teda.

Kui sa üritad pidevalt kindlaks teha, kas sa ikka meeldid talle, hakkab ta mõistma, et sa oled temast rohkem huvitatud kui tema sinust. Ja siis hakkab ta minema jalutama.

Mõistad sa seda või mitte, su soov ta vastu pidevalt sõbralik olla tuleneb ühest kohast — hirmust teda kaotada. Aga sa võid siinkohal eksida, sest ebakindluse järgi käitudes hirmutad ta hoopis eemale.

3. Sa ei anna talle võimalust näha päris sind

Me teame, kui tüütu on istuda ja oodata, kuni tema end kokku võtab. Sa tahad, et ta teaks, et sa oled huvitatud. Sa tahad, et ta julgeks sind välja kutsuda. Sa tahad paista entusiastlik ja tore. Aga parim viis selleks on olla kindel, et tema tunneb end sinu juuresolekul õnnelikuna ja hästi.

Milline on parim viis selle saavutamiseks? Anna talle hingamisruumi ja võimalust, et sulle meele järele olla. Seni, kuni sa paistad õnnelik ja näitad talle, et naudid ta seltskonda, tuleb ta alati rohkema järele.

Mis veelgi parem: kui ta näeb, et sa oled enesekindel naine ja ei aja teda taga, pingutab ta rohkem, et ükski teine mees sind enne kinni ei püüaks.

Allikas: Yourtango