Ta räägib alati tõtt, isegi kui see teeb haiget

Vahel on aus olemine äärmiselt keeruline. Tihti tundub, et väike hädavale võib päästa päeva, et mitte rikkuda teise inimese tuju. Kõige tugevamad inimesed on alati ausad. Inimene kes valetab, võib mõelda, et ta säästab oma elukaaslase tundeid, kui tegelikkuses on vastupidi. Kui vale lõpuks välja tuleb, saab teine inimene ju palju rohkem haiget kui siis, kui ta oleks algusest peale teadnud tõde.

Ta tunnistab oma vigu

Oma vigade tunnistamine on valetamisest järgmine raske asi, mida paljud inimesed ei suuda üldse teha. Kuid me kõik oleme inimesed ja mitte ükski inimene ei saa eksisteerida nii, et ta ei teeks vigu. Pidevalt. Vead on elu õppetunnid, sest mitte miski ei õpeta sind järgmine kord midagi paremini tegema kui eelmise korra viga. Kui su partner võtab enda peale vastutuse asjade eest, mis ta korda on saatnud, näitab see suurt usaldust.

Ta avab ennast sulle

Igal inimesel on saladusi ja igalühel on oma piirid, millest ei tasu üle astuda. Partner ei pea olema kõikidest teemadest rääkimisel avatud, kuid ta ei tohi jätta ka olulist informatsiooni enda teada. Kui sa näed, et su suhtekaaslane on valmis arutama teemasid, mis tekitavad talle ebamugavust, tähendab see, et ta usaldab sind ja tal on hea sinuga rääkida.

Tema teod on vastavuses ta sõnadega

Inimese teod räägivad tema kohta rohkem, kui ükskõik millised sõnad. Kui su partner on alati õhtusöögil kohal sellel kellaajal mis ta lubas, ja peab oma sõna kõige kohta, mida on öelnud, võid tema peale loota.

Nad jagavad väikeseid detaile oma päevast

Kui su partner jagab sinuga iga päev väikeseid armsaid detaile, mis talle päeva jooksul meelde jäid ja mida ta tähele pani, tähendab see, et ta usaldab sind ja talle meeldib sinuga rääkida ka tühisematest asjadest. Suhe on õige siis, kui inimene saab jagada oma armastatule pisiasju iga päev ja teine inimene ei arva, et see on mõttetu ja ebavajalik.

Allikas: YourTango