Asjasse aitab selgust tuua psühholoog George Weinberg, raamatu
autor, kes uuris meeste käitumist armusuhetes.

  • 1. Ta kardab teile pettumust valmistada.

    Mehed tunnevad tohutut survet olla seksuaalselt pädevad. Minevikus meestel seda survet ei olnud, kuna polnud naiste asi neid kritiseerida, kommenteeris Weinberg. Aga ajad on muutunud ning naised ei oota enam seksiga abieluni, mis tähendab seda, et neil on sellel alal rohkem kogemusi.

    Seksuaalselt rahuldatud rollieeskujud, näiteks Madonna ja “Seksi ja linna” sireenid, julgustavad naisi olema oma seksuaalsete ihade ja kaebuste osas avameelsed.

    Äkitselt on mehed surve all olla naistele meele järele. Ja kuigi teie võite talle paar äpardunud katset andeks anda, ei anna ta ise endale andeks.

    Hoiatus: Kui teie mehel on korduvaid erektsiooniprobleeme, siis võib ta süüdistada teid, et oma ego kaitsta.

    Mida te teha saate: Dr. Weinberg soovitab midagi lihtsat. Lihtsalt lõõgastuge ja nautige seksi, mis aitab survet leevendada. Teisisõnu, ärge võtke äpardusi isiklikult ning ärge mingil juhul meest solvake. Ja ärge iial näidake näpuga ega naerge!

  • 2. Mehed vajavad kinnitust.

    Seks on võimu allikas ning kinnitab mehe maskuliinsust. Mehe jaoks tähendab seks seda, et ta suudab naist liigutada, et ta on sportlane, naise toitja ja armuke, ütles Weinberg.
    Sisuliselt tahab mees olla superkangelane ja päris kindlasti tahab ta, et teie teda sellises valguses näeksite.
    Kui ta suudab teid seksuaalselt rahuldada, tunneb ta end Supermanina. Kui ta rahuldab teid, siis andke talle teada, et Lois Lane on õnnelik, soovitab Weinberg.

    Hoiatus: Julgustuse puudumine summutab mehe seksisoovi.

    Mida te teha saate: See on lihtne. Hingake raskelt või oiake, kui teil on selleks tahtmist või öelge, et see on mõnus. Rusikareegel: ärge teeselge, aga ärge ka mõnutunnet summutage.

  • 3. Meestel ei meeldi oodata liiga kaua, et uue partneriga vahekorda astuda.

    Erinevalt mõnest eksperdist leiab Weinberg, et naised ei peaks seksiga ootama lihtsalt seepärast, et “reeglid” seda ette näevad.
    Mees on suurema tõenäosusega valmis püsisuhteks, kui sellega liitub seks, tema jaoks on ka oluline teada, et te peate teda seksuaalselt ihaldusväärseks.
    Mees otsib kogu elu naist, kes ei suuda oma näppe temast eemal hoida, ütleb Weinberg.

    Hoiatus: Kui mees tunneb end solvatuna, kui teie seksi suhtes initsiatiivi üles näitate, siis otsige endale teine partner.

    Mida te teha saate: Me kõik oleme sensuaalsed olevused ja seepärast ei tasu meil ka seda varjata. Seepärast ärge kartke initsiatiivi näidata, kui teil on selleks tuju.

  • 4. Ka mehed ihkavad ilusamat keha.

    Vaadakem faktidele silma: kuigi mehed ei muretse oma kehakaalu pärast nii palju kui naised, on ka neil probleeme imidžiga.

    Hoiatus: Enamus mehi on üsna tundlikud oma peenise suuruse, üldise füüsilise vormi, pikkuse ja juustekaotuse suhtes, ütleb Weinberg. Teisisõnu, ka nemad eelistavad magamistoas hämarat valgust, täpselt nii nagu naised.

    Mida te teha saate: Abistage oma meest, öeldes talle, et peate teda atraktiivseks, ning näidake üles hellust.

  • 5. Enamus mehi ei andesta petmist.

    Mehed, keda on reedetud, eriti magamistoas, andestavad partnerile märksa väiksema tõenäosusega kui samas olukorras olevad naised, ütleb Weinberg.

    Hoiatus: Mehed otsivad naist, kes jääks nende kõrvale.

    Mida te teha saate: Näidake oma lojaalsust mitte ainult truuks jäämisega, vaid toetage meest kolleegide ja sõprade seltskonnas ning kaitske teda, kui vaja, ütleb Weinberg. See muudab teie mehe enesekindlamaks, mis aitab tal end ka magamistoas vabamalt tunda.
    Mehed tahavad püsisuhet samuti kui naised, nad lihtsalt tahavad seda teistsuguses pakendis.