Kui sinu teise või kolmanda ringi kallimaks osutub mees, kes on hiljuti lahutatud, tuleb vältida tüüpvigu, mida naised teevad lahutatud meeste puhul. Kui need vead ilmnevad, on üpris tõenäoline, et kaua see suhe ei kesta.

Sa ignoreerid tema arvamust laste saamise osas

Mees, kellel on eelmisest suhtest juba mitu last, võib-olla ei tahagi neid enam, kuid suhte alguses võib ta suure suuga sulle kõike kokku lubada, et vaid saaks sinuga koos olla. Kui kõik tema lapsed on juba teismelised ja vanemad, siis proovi mõista, et ehk ta ei tahagi enam beebit.

Te lähete suhtesse, ehkki ta pole veel oma eksiga asju ära klaarinud

See on suur viga. Sina satud tülide keskele, eksnaine võib hakata vihkama sind ja sina teda. Samuti võib nende vahel veel midagi juhtuda, nad võivad näiteks avastada, et on ikkagi teineteise jaoks loodud.

Te kolite liiga kiiresti kokku

On võimalik, et mees, kes on just äsja lahutanud, ei oskagi enam üksinda olla. Ta tahab väga, et tal oleks õlg, mille najale toetuda ja keegi, kes teda lohutaks. Kui sa ei taha olla lihtsalt asendus, siis proovi alati välja uurida, kui kaua on mees üldse üksinda olnud.

Teil on rahaasjadest erinev arusaam

Kas ta peab alimente maksma? Kas tema eelmisest abielust pärit lapsed elavad osaliselt isa juures? On võimalik, et sina oled harjunud olukorraga, kus mees panustab suhtesse rahaliselt rohkem ja nüüd pead oma väärtused üle vaatama. Lahutatud lastega mehel on laste ees kohustused.

Te veedate koos liiga vähe kvaliteetaega

Kui tal on eelmisest abielust lapsed, on loomulik, et ta tahab nendega palju aega koos veeta. Kuid vaata, et ta sooviks aega veeta eraldi ka koos sinuga. Kui mees sinuga kahekesi ei taha eriti midagi teha, peale selle, et sa lähed tema juurde ööseks, siis on päris kindel, et ta ikkagi ei ole uueks suhteks valmis.

Allikas: YourTango