1. 30aastane Zoe: "Mu ekskutt magas mu korterikaaslasega, kui mina olin oma vanaisa matustel."

2. 22aastane Lauren: "Kord, kui olin just ühe suhte lõpetanud, läksin baari ja sealt koju ühe kutiga, kes peale kümme minutit kestnud seksi ütles: "Sa võid nüüd lahkuda." Ja siis ütles ta mulle veel, et ei mäleta mu nime ja naeris. Ma lihtsalt istusin seal, tuim ja alasti."

3. 28aastane Della: "Käisin kuus kuud väljas ühe kutiga ja ostsin talle kord nahktagi. Kolm päeva hiljem palus ta seda kandes ühe strippari kätt."

4. 24aastane Jillian: "Üks mees, kellega mul üheöö suhe oli, varastas mu Maple Leafi mütsi ja kui ma seda talt viisakalt tagasi palusin, saatis ta mulle video, millelt oli näha, kuidas üks ta sõber selle peale kuses."

5. 20aastane Kathleen: "Olin ühe kutiga juba ca aastakese hänginud ja ta oli mulle ka öelnud, et armastab mind, planeerib meie pulma ja mõtleb laste nimedele. Aga siis avastasin, et tal oli pikk püsisuhe teise naisega. Ta läks selle peale totaalselt paanikasse. Ta ütles mulle, et mind ei hakkagi keegi kunagi armastama, sest ma nuhkisin ta järele ja see, et ma julgesin talt selle kohta küsida, mõjub kohutavalt ta vaimsele tervisele. Eee, mida?"

6. 24aastane Masha: "Avastasin, et mu eksil oli kogu meie suhte Tinderi konto ja kui ta avastas, et olin ta järel nuhkinud, sai ta pahaseks. Ta ütles, et tal on Tinderi konto vaid selleks, et oma korterikaaslasega koledate tüdrukute üle naerda. Kuidagi pööras ta kogu selle olukorra minu vastu ja väitis, et ma peaksin talle rohkem ruumi andma. Lisaks avastasin, et mu nimi oli tema telefonis salvestatud nime "õde" all ja tema vabandus selle puhul oli, et me oleme ju "lähedased nagu perekond"."

Naised, milliseid veidraid olukordi teil suhetega seoses on tekkinud? Jaga neid ka meiega, et saaksime koos naerda ja imestada!

Allikas: elite daily