Loomulikult ei suuda enamik mehi tõenäoliselt ühele kuumale posti ümber tantsivale naisele vastu panna, aga on ka mõned tegevused (tegelikult rohkemgi), millega naised enese teadmata mehi erutavad. Ja kui sa tahad teada, mis need on, loe edasi.

1. Pea ühele küljele kallutamine

Kui sa kallutad oma pead ühele küljele, tuleb su kael esile, mis paneb mehed mõtlema, et tegemist on avatud ja sooja naisega. Ja Bucknelli ülikooli psühholoogiaprofessori Joel Wade’i sõnul võib see olla ka märk allumisest.

2. Punane värvitoon

Psühholoogia järgi tõstab punane värvitoon vererõhku ja pulssi ning seda põhiliselt seetõttu, et punane värv on seotud ka kirglikkusega. Kui naine kannab näiteks punast huulepulka, võib see mehe reaktsiooni talle totaalselt muuta.

3. Tema riiete kandmine

Kuigi see võib kõlada hullumeelsena, siis see, kui naine kannab oma kallima pusa, on väga kütkestav. Ja kui sa tahad teda päriselt hulluks ajada, tõmba selga tema t-särk ja ära kanna seal all midagi muud peale oma pesu.

4. Trenni tegemine

Kui sa muretsed sellepärast, et jõuad jõusaalist koju higisena, siis ära põe. Tuleb välja, et meestele hoopis meeldib vaadata, kuidas naised trenni teevad ja nende arust on see isegi seksikas, kui sa pisut higistad. Seega, ära jookse koju jõudes kohe duši alla, kui soovid oma mehe tähelepanu püüda.

5. Sööd toitu, mis võib sind määrida

Kui muretsed sellepärast, et hamburgerit süües jääb natukene kastet su suunurkadesse või lõua otsa, siis tea, et meestele hoopis meeldivad naised, kes selliste asjade pärast ei põe. Nende peades tähendab see seda, et sind ei kõiguta see, kui sa natukene räpane oled.

6. Südamest naermine

Baseli ülikooli professor Maria Sophocles väidab, et naermine, eriti, kui see tuleb südamest, on miski, mis meestele väga meeldib. Seega, järgmine kord, kui koos mõnda lõbusat komöödiafilmi vaatate, ära karda tema ees pisarateni naerda.

Allikas: Awareness Act