1. Saada neile lilli

Miski ei muuda päeva rõõmsamaks, kui kauni toataime või lillekimbu saamine ajal, mil sa seda kõige vähem ootad.

2. Lõbus videokõne

Kui karantiinile eelnenud ajal leidsid vaevu aega, et oma lähemate sõprade eludega kursis olla, siis nüüd peaks sul selleks aega rohkem olema. Miks mitte helistada mõnele kooliaegsele sõbrale ja küsida, kuidas tal läheb või üllatada videokõnega hoopis oma vanavanemaid?

3. Saada armastuskirju

Toome tagasi päevad, kui inimesed kirjutasid teineteisele füüsilisi kirju. Mis veelgi armsam: joonista ka sõbrale kaart ise!

4. Pane kokku muusikalist

Mäletad veel neid päevi, kui sõpradega teineteisele CD-dele head muusikat kokku kogusite? See oli tol ajal tõeline kiindumuse ja armastuse märk. Praegu saad sama asja teha Spotify või Apple Musicu abiga. Kogu kokku laulud, mis teile mõlemale häid aegu meenutavad ja jaga seda listi siis ka temaga.

5. Kaunista ära oma kodu ja aed

Üle maailma levib praegu trend, mille raames inimesed taas õue jõulutulekesed riputavad ning sellega enda ja naabrite südametesse rõõmu üritavad süstida. Lisaks võid istutada hoovi värsekeid lilleõisi või lihtsalt aia ära koristada — nüüd on selleks aega!

6. Pane kokku korvikesed hea ja paremaga

Olgu see siis korvike, mis sisaldab toiduaineid või hoopis hooldavaid näomaske, vannipomme ja küünlaid, et sõber saaks paremini lõõgastuda — selline armas žest peaks igale inimesele rõõmu tegema.

Allikas: The Glitter Guide