Kui see aga tõesti juhtub, oled sa valiku ees: kas jääda või lahkuda? Ja mingil veidral põhjusel kipuvad paljud naised otsustada esimese kasuks, kuigi sageli on parimaks valikuks siiski edasi liikumine.

Jah, see võib olla kõige raskem otsus, mille pead vastu võtma, aga järgnevad põhjused aitavad sul sellega kergemini leppida:

1. Tema kõrvale jäämine mõjub sulle hullemini kui arvata oskad

Lihtsalt seetõttu, et arvad, et temast lahkuminek teeb sulle haiget, ei tähenda, et peaksid jääma. Kui sa tema kõrvale jääd, pead seesmiselt saama hakkama palju rohkemaga.

2. Ta ei hooli sinust ega armasta sind nii palju kui soovid, et ta seda teeks

Kui ta hooliks sinust või armastaks sind nii palju nagu ta väidab, ei oleks ta sind kunagi petnud. Petmine ei ole midagi, mis lihtsalt juhtub. Sellega leppimine ei pruugi olla lihtne, aga on väga vajalik.

3. Kui võtad ta tagasi, on võim teie suhte üle tema käes

Kui su abikaasa pettis sind, on võim sinu käes. Sina saad otsustada, kas minna koos edasi või mitte. Aga kui sa ta tagasi võtad, näitad talle, et tal on kontroll sinu meelte ja südame üle.

4. Sa ei saa sellest kunagi päriselt üle

Kui keegi petab sind, on see tõeliselt valus ja kindlasti mitte miski, mida sa suudad unustada. Selline asi jääb sinuga seni, kuni see suhe kestab ja isegi kauemaks. See pole miski, mis sind ei puuduta, vaid muudab sind igaveseks.

5. Sa näitad talle, et selline käitumine on aktsepteeritav

Kui keegi petab sind nii emotsionaalselt kui ka füüsiliselt ja sa võtad ta tagasi, näitad talle, et selline käitumine on täiesti normaalne. Sa ei pruugi seda sõnadega välja öelda, aga sinu käitumine ütleb kõik. Sa lausa ootad, et selline asi uuesti juhtuks.

6. Kuigi ta ütleb, et seda ei juhtu enam kunagi, ei pea see reaalsuses paika

Paraku ei saa sa kunagi kindel olla, et ta sind enam ei peta. Ta võib seda teha, aga ei pruugi. Igal juhul on teievaheline usaldus kadunud ja seda pole kerge tagasi võita (kui üldse). Ja seetõttu on lahkuminek parem idee.

7. Sa väärid paremat ja temaga jäädes sa seda ei saa

Kui jääd suhtesse kellegagi, kes on sind juba korra petnud ja su usalduse kaotanud, hoiad enda ka heade asjade eest, mis su ellu võiksid tulla. Sa väärid kedagi, kes sinuga kunagi nii ei käituks. Sa väärid armastust, mis on nii palju suurem, kui see, mida inimene, kes sulle haiget tegi, pakkuda suudab.

Olgugi, et see otsus on tegelikult ainult sinu teha, tasub panna kirja plussid ja miinused. Tee seda, mida õigeks pead ja pea meeles, kui jätkad nii nagu praegu, ei leia õnn sind kunagi üles.

Allikas: Awareness Act