Inimesed püüavad end aktiivselt sinu armuellu siduda

Sõbrad haaravad sinu telefoni, et saaksid sinu Tinderi kontol sõrmega paremale-vasakule tõmmata. Nad pakuvad, et võivad aidata sul kontot uuendada ja teha sinust uue, silmapaistvama foto. Samal ajal püüab vanem generatsioon sind pimekohtingutele sokutada. Nad räägivad näiteks sellest toredast poisist, keda toidupoes nägid või oma vallalisest sugulasest või naabripoisist, kes otsib püsisuhet. Kõik püüavad olla kosjasobitajad.

Nad annavad sulle soovitusi, mis on täielikult klišeelikud ja mõttetud

Nad ütlevad, et peaksid rohkem avatud olema ja väljas käima. Nad ütlevad, et peaksid tutvumissaite kasutama hakkama. Nad ütlevad isegi, et peaksid rohkem sirge seljaga kõndima. Nad ütlevad, et meres on veel palju kalu. Nad arvavad, et aitavad, kuid oled kõiki neid lauseid juba enam kui miljon korda kuulnud.

Inimesed teevad sulle veidraid, arusaamatuid komplimente

Kui nad kuulevad, et sa polegi suhtes, käituvad nad äärmiselt üllatunult. Nad küsivad, kuidas on võimalik, et sa oled ikka veel vallaline, kuigi sa oled tark ja lahke ja vaimukas. Nad ütlevad, et sa oled tõeline südametemurdja. Nende sõnul oled sa ilus kui modell. Nad sõnavad, et kindlasti leiad sa kellegi varsti ja need, kes sulle ära ütlevad ei tea, millest nad ilma jäävad. Nad püüavad olla toetavad ja heatahtlikud, kuid kahjuks ei tule see just kuigi siiralt välja.

Suhtes olevad sõbrad hakkavad sinu juuresolekul imelikult käituma

Nad ei tea, kas peaksid sind grupikohtingutele kutsuma, kus sa oleksid kui viies ratas — või peaksid sind lihtsalt välja jätma. Nad ei tea, kas see on täiesti okei, kui nad sinu juuresolekul oma partneritest räägivad — või peaksid nad oma romantilised jutud endale jätma. Nad muretsevad, et tekitavad sinus ebamugavust, aga tegelikkuses ei mõista nad, et kui nad käituksid sinu juuresolekul täiesti normaalselt ja tunneksid end vabalt, ei tekiks sinus kübetki ebamugavust.

Inimesed solvavad sinu välimust

Nad ütlevad, et peaksid ehk rohkem juukseid kinni kandma, rohkem juukseid lahti hoidma, neid rohkem sirgendama või hoopis lokke tegema. Nad võivad isegi sinu kehakaalu kommenteerida või sinu riietumisstiili kohta märkuse teha. Nad annavad sulle täiesti soovimatut nõu sinu välimuse kohta, kuna nad usuvad, et kui sa näed „õiget moodi“ välja, siis võid suurema tõenäosusega peagi poiss-sõbra leida.

Nad arvavad, et romantika on tärganud olukorras, kus seda kohe kindlasti ei ole

Kui sa räägid mõnest lähedasest sõbrast, kes juhtub olema meessoost, eeldavad nad koheselt, et teil on kindlasti teineteise vastu tunded. Kui sa vahetad paar sõna meessoost ettekandja või kassapidajaga, ütlevad nad kohe, et peaksid ta välja kutsuma. Nad on äärmiselt pealetükkivad ja tahavad, et teeksid esimese sammu noormehe suunas, kellest sa ei saaks tegelikult enam vähem huvitatud olla. Nad tekitavad mulje, justkui oleks ükskõik missugune suhe parem kui vallalise staatus. Sina ei näe seda aga kaugeltki nii.

Allikas: Thought Catalog