Tead ju küll seda olukorda, kui mees oma pilguga su keha noolib… ja siis äkki mujale keerab? Kas poleks hea teada, miks ta nii teeb? See on võimalik. On olemas mõned kindlad detailid, mida mehed kohe tähele panevad, kui nad naist kohtavad. Loe, millised need on, siis saad ka oma looduse poolt kaasa antud varustuse maksimaalselt välja mängida. Seejärel on valik juba sinu.

Su juuksed

Evolutsiooni vastu ei saa – alates ürgajast on mehi lopsakate kiharate poole tõmmanud. See annab neile signaali, et tegu on täiesti terve ja ihaldusväärse naisega.

Sinu naeratus

Vahel lähevad su silmad naeratades pisut kissi. Enamik mehi tabab hetkega ära loomuliku naeratuse, mis tähendab, et sa tunned end vabalt ja sinuga on tore koos olla.

Su kaaskonna suurus

Sul ei tohiks olla üleliia suurt kampa kaasas (siis on sulle raske läheneda) või ainult ühte sõbrannat (ilmselt sa ei jätaks teda üksi). Mis number siis klapiks? Kolm. Sest su kaks sõbrannat saavad omavahel hakkama, kui sa nende juurest minema lipsad.

Sinu hääletoon

Uuringud on näidanud, et meestele meeldivad pisut kõrgema häälega naised (à la Vargamäe Krõõt), sest tundub, et ajast aega on kõrgem hääletoon olnud märk noorusest ja võimest paljuneda.

Puusad versus talje

Ka selle detaili võib inimarengu arvele kirjutada. Mehed otsivad instinktiivselt titemammasid. Kui su vöökoht on märgatavalt ahtam kui puusajoon, annab see märku viljakusest, mis on sinu suureks trumbiks. Liivakellafiguuri saab laia vööga spetsiaalselt rõhutada.

Sinu särav jume

Mehed seostavad kirgast näonahka hea vaimse tervisega, kuna stress ja ärevus põhjustavad
Kaas_aprill_sm
nahalööbeid ja ebatervet jumet. Nii et kõik need jumestuskreemid ja päikesepuudrid, mida sa oma põskedele kannad, on täiesti oma hinda väärt.

Mis su juures võltsi on?

Mitte sinu loomuses, vaid millist kunstlik-tehislikku võltsatribuutikat sa oma välimuse tuunimiseks kasutad: kunstripsmeid, juuksepikendusi jne. Meeste jaoks kisendavad sellised kunstlikud täiendused vaid kõrgetest hoolduskuludest! Ja see ei tähenda head.

Sinu silmad

Inimesed keskenduvad silmadele rohkem kui muudele kehaosadele. Ja tänu dramaatilisele silmameigile võid tema tähelepanu veelgi rohkem oma silmapaarile tõmmata.