Ja kui üks alfaemane on otsustanud juba sinuga koos olla, siis kui sa otsustad järgnevalt käituda, siis tea, et ta annab ka vastulöögi. Alfaemased on küll kirglikud ja armastavad sügavalt, aga nad teavad ka seda, et ükski tobu ei ole väärt nende aega.

Alfaemane ei salli:

1. Meest, kes teda ei austa

Ta mõistab küll nalja ja saab kriitikaga ka vabalt hakkama, aga meest, kes teda ei austa, ükski alfaemane välja ei kannata.

2. Laiska venda, kes ei vaevu end arendama ega oma elu parandama

Kui sa ei suuda areneda ega näha vaeva, et oma elu paremaks muuta, pole alfaemane sinu jaoks. Kui sul pole eesmärke ega praktilist ellusuhtumist, ei võida sa ka ta südant.

3. Meest, kes teda ära kasutab

Tema süda on kullast ja kuni su kavatsused on head, toetab ta sind kuni lõpuni välja. Aga kui ta märkab, et sa kasutad teda ära, paneb ta su kiiresti paika.

4. Isekust

Ta pöörab kõigele tähelepanu ja kõik väikesed asjad, mida teeb tema kõrval olev mees, ei lähe temast mööda. Ja kuigi paljud inimesed kipuvad oma isekat meelt varjama, saab alfaemane kiiresti sellele jälile ja liigub oma eluga ilma sinuta edasi.

5. Meest, kes iseennast ei armasta

See võib küll kõlada klišeena, aga kui sa iseennast ei austa ja inimeseks ei pea, ei hinda sind ka tema.

6. Meest, kellel pole eesmärke

Kuigi filmidest vaadates on metsiku elustiiliga mees kuum, siis päriselus see päris nii ei ole. Alfaemane tahab näha enda kõrval meest, kes jääb ellu ja on edukas, mis tähendab, et sa pead hoolima asjadest, mida sa teed. Kui sul puudub kirg, võid oma kotid kokku pakkida.

7. Materialistlikku meest

Me kõik armastame teatud piirini materialistlike asju, aga üks õige alfaemane mõistab, et elus on tähtsamatki. Ja kui sa ei suuda hinnata neid asju rohkem, kui materialistlikku kraami, pole sa tema jaoks õige mees.

8. Meest, kellel pole iseloomu

Kui sa räägid alfaemasega ja tema jutule vahele segad, näitab see seda, milline inimene sa tegelikult oled. Head aega, järgmine!

Allikas: Awareness Act