1. Kultuuride kokkupuude

Kuna eestlased on kõik üles kasvatatud “Sipsiku” vaimus, on välismaalasest kallimaga eriti vahva lapsepõlvemälestustest kõneleda ja neid võrrelda ning niiviisi tutvustada armsamale ka enda kultuuri.

2. Kirg

Teadagi on eestlased tuimad nagu tammepakud, mehed veelgi enamat. Sõnu tuleb neilt nagu tangidega välja kangutada ja armastusavaldust võibki ootama jääda. Muust rahvusest mees on piisavalt enesekindel ning julgeb haiget saada, isegi kui tema tunnetele (veel) ei vastata. Ta külvab oma armsamat komplimentidega üle ning tähelepanust juba puudust ei tule.

3. Alkoholi tarbimine

Alkoinfo.ee andmetel joob iga neljas mees end purju vähemalt korra nädalas, pooled meestest vähemalt korra kuus. Euroopas oleme me vägijoogi tarbimiselt esirinnas, seega miks leppida kaasaga, kes pigem kulutab enda aega ja raha alkoholile kui oma kõige kallimale?!

4. Töötasu

Eestis on miinimumpalk vaid 500 eurot kuus, Luksemburgis on see aga neli korda kõrgem, rääkimata keskmisest, mis näiteks Šveitsis on suisa 4500 euro tuuri. Seega miks leppida vähemaga, kui saab ka rohkem?

5. Need ilusad silmad!

Üle poole maailma rahvastikust on pruunisilmsed, ometigi kohtab Eestis tänaval enamasti siiski rohekas-sinakate iiristega inimesi. Rosinasilmad on aga paljude meelest hoopiski kaunimad ja sügavamad, neisse võiks lausa uppuda!

6. Intelligents

Nagu Smilers laulab, on jalgpall parem kui seks. Eesti mees teatrisse ei kipu, ülikooli auditooriumis vaatavad pigem vastu neiud ja Delfi kommentaarium ajab ahastama. Sakslasest sõbraga baari minnes küsivad eesti mühkamid temalt esimese asjana, kuidas seal pagulastega lood on ja hakkavad seejärel jahvatama, kui hirmus elu on, et 20 aastaga on Eestisse tulnud 445 kaitset vajavat inimest (pagulasabi.ee).

7. Tervislikkus

Eesti meeste eeldatav eluiga on võrreldes Euroopa sookaaslastega üks madalaim. Õnnetuste tagajärjel oleme samas statistikas Slovakkia järel teised. Enesetappudelt on mehed Euroopa Liidus 5. kohal. Niisiis miks leppida väetite meestega, kes arsti juurde lähevad vaid viimases hädas, tervist säästmata tööd rabavad ja salatit jäneste toiduks peavad.

8. Keeleõpe voodis

Kuigi armastuse keel on universaalne, saate kallimaga teineteisele õpetada oma emakeelseid meelitusi ning siis neid teineteisele sosistada. Lisaks on sängis hullates keele õppimine ju kõige lõbusam viis uusi teadmisi omandada!