1. Tal on olnud rohkem voodipartnereid, kui sulle ütleb

Millal muretseda? Ainult siis, kui tal on mõni suguhaigus.

Mida teha? Hoia suu kinni. Naised oskavad minevikku minevikus hoida. Kui sa aga just pead teadma, siis räägi talle enda minevikust. Kui naine aga kahtlustab, et räägid seda kõike eesmärgiga midagi kindlat teada saada, siis tõenäoliselt sa ausat vastust ei kuule.

2. Ta on sind petnud

Miks ta pettis?
Ta polnud seksuaaleluga rahul: 7 protsenti
Ta polnud enam armunud: 19 protsenti
Ta ei suutnud armukesele vastu panna, sest neil on parim seks: 10 protsenti
Tal oli igav ja vajas põnevust: 17 protsenti
Ta soovis tunda end ihaldusväärsena: 28 protsenti
Tal olid muud põhjused: 19 protsenti

Kes see teine mees oli?
Sõber: 20 protsenti
Kolleeg: 10 protsenti
Mehe sõber: 1 protsent
Endine kallim: 13 protsenti
Juhuslik tuttav: 12 protsenti
Keegi teine: 44 protsenti

Millal muretseda? Kui naise menstruatsioon on muutunud ebaregulaarseks, ta soovib rohkem aega iseendale, ei flirdi enam sinuga või ei näe vaeva, et su juuresolekul hea välja näha. Naised kipuvad petma siis, kui tahavad suhtest emotsionaalselt puhata. Nad tahavad olla kindlad, et on lahkuminekuks valmis.

Mida teha? Kui naine on kaugenenud, ei tähenda see veel, et ta petab. Seetõttu ei tasu teda kohe süüdistada, sest muidu võib partnerite-vaheline usaldus igaveseks kaduda.

Ütle talle hoopis, et oled mures, sest te ei räägi enam nii palju kui varem. Veel võiksid mainida ka mõnd enda puudust.

Rääkimisel tuleks kasutada meie-vormi. Paaridel, kelle tülides kõlavad vaid “mina” ja “sina”, on probleeme raskem lahendada.

3. Ta teeskleb orgasmi

Miks ta teeskleb?
Tal oli igav
Ta tahtis, et sina orgasmi saaksid
Ta ei tahtnud su tundeid riivata

Millal muretseda? Kui naise huvi seksi vastu väheneb. Väljaandes Journal of Sex Research ilmunud uuringus selgus, et 63 protsenti naistest, kes teesklesid orgasmi, ei algatanud seksuaalvahekorda; 29 protsenti naistest ei tahtnud aga üldse seksida.

Mida teha? Esiteks, mehed arvavad, et naine PEAB alati orgasimi saama. Seksuaalterapeut Lori Buckley sõnul võib naiste jaoks seks ka orgasmita nauditav olla.

Kui leiad, et midagi on valesti, võta teema üles väljaspool magamistuba ja juhuslikult, et naine survet ei tunneks. Püüa teada saada, millest ta pudust tunneb. Mida rohkem oma vajadustest räägite, seda parem teile mõlemale.

4. Ta võtab salaja oma eksiga ühendust

Millal muretseda? Ainult siis, kui kontakti otsimiseks on seksuaane eesmärk. Huvi võiks tunda ka juhul, kui ta sulgeb kiiresti interneti-akna või laptopi kaane siis, kui sa sisse astud. 

Mida teha? Tema järgi ei tasu nuhkida, see ajab ta närvi ja viib hoopis suurema salatsemiseni. Räägi talle hoopis sellest, kui sinu eks endast teada andis ja mis talle vastasid. Sel juhul ta ei muretse ja ei anna ka sulle muretsemiseks põhjust.

5. Ta mõtleb teistele meestele

Millal muretseda? Pole põhjust. On täiesti normaalne, kui naine mõtleb seksides teisele mehele. See lisab vahekorrale erootilisust ega tähenda, et ta teise mehe vastu midagi tunneks.

Mida teha? Pole vaja midagi teha. Aga kui sind tõesti väga häirib, et ta on sinust liiga kaugel, siis pane tuli põlema. Nii saavutad silmside, mis on võimas vahend tähelepanu võitmiseks ja hoidmiseks.

6. Ta saab ka sinuta hakkama — ta masturbeerib

Millal muretseda? Muretsemiseks ei ole põhjust. Vastupidi — hästi tehtud! Sest naised, kes seksivad tihti, masturbeerivad ka rohkem.

Mida teha? Vaadake koos pornot või külastage sekspoodi. Võimalik, et ta tahab proovida midagi uut, kuid ootab initsiatiivi sinult.

7. Sa ei eruta teda

Kuidas nii?

Sa ei oska voodis midagi teha: 18 protsenti
Ta ei tunne sinu suhtes külgetõmmet: 16 protsenti
Sa oled voodis isekas: 13 protsenti
Su hügieen jätab soovida: 11 protsenti
Sul on erektsioonihäired: 9 protsenti
Sul on väike peenis: 7 protsenti

Millal muretseda? Kui ta ei ole seksimisest enam väga huvitatud ning erutub voodis vähem.

Mida teha? Midagi on muutunud. Mõtle, kas käid vähem trennis, sööd räpakalt, jood rohkem, räägid vähem, ei pane eelmängule rõhku või jätad selle sootuks vahele. Mõtle, kui naine teeks samasuguseid asju, kas ta meeldiks sulle nii nagu varem? Katsu pöörata sellistele väikestele asjadele rohkem tähelepanu — nii nagu teie suhte alguses.

8. Ta tahab, et sa teeniksid rohkem

Millal muretseda? Mitte, et ta ka ise just kõva kullakaevaja oleks, kuid ajakirjas Family and Consumer Sciences Research Journal ilmunud uuringus leiti, et naised, kes peavad oluliseks raha ja esemeid, kurdavad 40 protsendi ulatuses rohkem rahaprobleemide üle. Sama uuring kinnitab, et mehe rahulolu abieluga on naise materiaalsusega otseselt seotud.

Mida teha? Kes meist ei tahaks rohkem raha? Kuid enamik naisi jääb raha puudutavates küsimustes siiski realistlikeks. Üks soovitus meestele siiski on: laske oma naisel valida kolm asja, mida ta ihaldab ja ostke need talle. Sobivas hinnaklassis muidugi.