Tõepoolest, astroloog ja tervendaja Rachel Lang soovitab märkida kalendris südamekujulise emotikoniga ära hoopis neli teist kuupäeva, kaks neist juba järgmisel kuul, mis tähendab, et saabuv kevad võib tulla ekstra romantiline.

8. märts 2020

Kuna 8. märtsil seisab planeet Veenus Uraani kõrval, toob see endaga kaasa muutused suhetes. “See on suurepärane päev oma tunnete väljendamiseks, kui oled kellestki juba pikalt unistanud või kutsuda see inimene endaga välja,” soovitab ta. “Kõik ei pruugi olla selge või omada tulevikku, aga naudi armunud olemise kogemust.“

Kui avastad, et oled ka 8. märtsil jätkuvalt vallaline, on see hea aeg, et teha rahu minevikku jäänud suhetega. “Meie kõigi jaoks on aeg, et kujutada ette, milline meie armuelu päriselt olla võiks. Kalade ja Sõnni jaoks on see ühe imekauni armastuse algus.”

28. märts 2020

“See on väga romantiline päev, selline, mil on väga kerge vaadata mööda partneri vigadest või teie suhtes olevatest väljakutsetest,” teab Lang. “Kõigi jaoks, kes on vallalised, on see päev, mil võid tunda lootust ja mõte armastusest ei kurna sind nii väga.”

See päev on Langi sõnul eriti soodne just Sõnni, Neitsi ja Kaljukitse jaoks. “Kalad ja Vähk naudivad seda ka,” lisab ta.

27. august 2020

Peavõit! Langi sõnul on just 27. august selle aasta kõige romantilisem päev ja seda kõigi jaoks. See on päev, mil näed kõigis vaid nende parimaid külgi ja oled vaba hukkamõistust ja kriitikast. Tunneme sel päeval mitmeid romantilisi emotsioone ja tahame neid terve päeva nautida. See on suurepärane päev kohtinguks või spontaanseks lühireisiks.

Veemärgid — Vähk, Skorpion ja Kalad — tunnetavad seda kõige rohkem, aga ka Kaljukits ja Sõnn.

14. detsember 2020

Sel päeval soovid veelgi rohkem armastusele pühenduda ning seda eriti juhul, kui oled üks maamärkidest. “Võime sel ajal kogeda ka abieluettepanekuid või vähemalt näha, et paarid otsustavad teha suhtes järgmise sammu,” teab Lang.

Isegi Amburid võivad otsustada nüüd järgmise sammu teha. “Päike ja Kuu on sel päeval Amburi tähemärgis ning nad tunnevad ka noorkuu mõju ja seda, milline uus algus see nende armuelule on,” selgitab astroloog. “Ka Veevalaja tunneb seda, sest välised planeedid, Jupiter ja Saturn liiguvad üsna kohe tema tähemärki, mistõttu on see hea päev, et väljendada oma südamesoove.”

Allikas: Well+Good