Selle asemel, et rahakotti auk kulutada ja siis jätkuvalt närveerida, kas su kallim ikka päriselt teab, kui väga sa teda armastad, vii ellu hoopis mõni neist armsatest tegudest:

1. Tee talle massaaži

Täida tuba küünaldega ja muretse meeldiva lõhnaga kehaõli ning lase tal päriselt lõõgastuda. Seejärel keskendu piirkondadele, mille puhul sa tead, et need on pinges. Näiteks, kas ta hõõrub pidevalt oma õlgu või räägib, kui väga ta alaselg valutab? Masseeri siis neid! Ja seda, kas siit ka õnnelik lõpp tuleb, tead vaid sina ise...

2. Tee mõni tegemist vajav ülesanne tema eest ära

Täpselt nagu sa tead, milline piirkond ta kehal vajab masseerimist, tead sa tõenäoliselt ka, mis on see tüütu asi, mida ta siiani pole ära teha suutnud, kuigi see on vaja ära teha? Tee talle üks kokteil ja asu ise seda ülesannet täitma. Su kallim hindab seda, et mõtled talle ja oled valmis tema nimel pingutama.

3. Valmista talle ise sõbrapäeva kaart

Kui sa oled nagu enamik inimesi, ostad sa sõbrapäevaks kaardi poest, aga selle asemel, et lihtsalt mõned eurod kulutada, näe sel aastal ise vaeva ja valmista talle oma kätega üks korralik kaart, milles talle südamest armastust avaldad.

4. Ole tema baarmen

Selle asemel, et valmistada talle üks mitmekäiguline õhtusöök, kata sel aastal laud hoopis erinevate põnevate suupistetega ja kuluta ülejäänud aeg kokteilidele.

5. Tähistage terve päeva

Sel aastal langeb sõbrapäev reedele ja miks mitte võtta see päev vabaks ning korraldada üks pikk ja romantiline nädalavahetus? Või nautida vähemalt terve reede seda erilist päeva? Täida päev mini-kohtingutega, näiteks küpseta talle hommikuks pannkooke, seejärel minge jalutama, lõuna paiku kinno, seejärel mõnda uude kohta sööma ja õhtul lõbutsege kodus nii nagu te veel kunagi lõbutsenud ei ole. Sellest mõnusamat üllatust enam olla ei saa!

Allikas: Camille Styles