Caroline'i afäär sai alguse, kui ta kohtas tööga seotud auhinnagaalal üht väga kütkestavat meesterahvast. "Kumbki meist ei võitnud sel õhtul ühtegi auhinda, aga me kukkusime koos voodisse, kui kõik teised allkorrusel veel pidu panid. Ma olin temast kohe alguses sisse võetud," meenutas naine.

Naise sõnul avaldas mees, keda ta kutsus anonüümselt "Jeremy'ks", alles nädalapäevad hiljem, et ta on abielus ja kuigi naine jättis ta seepeale kohe maha, suutis mees ta ikkagi ära moosida ja naine lõpetaski uuesti tema käte vahel. "Ta lubas mulle, et ta ei ole oma naist kunagi armastanud ja jätab ta kohe maha, kui nad on oma rahaasjad korda saanud," rääkis Caroline, lisades, et ta oli nii armunud, et see armastus muutis ta reaalsuse suhtes pimedaks.

Kuid, kui nende afäär oli kestnud juba aastakese, sai Caroline'il kõrini neist katteta lubadustest ja ta otsustas selle suhte lõpetada.

18 kuud hiljem kohtas ta toredat meest, keda ta kutsus "Williamiks", aga ta tundis, et ei suuda enam ühtegi meest usaldada. Ta käis ja kontrollis pidevalt Williami Facebooki sõnumeid ja tema armukadedus tekitas nende suhtes pidevalt probleeme. Paar otsustas küll lõpuks abielluda, aga siis muutus Caroline veel armukadedamaks, sest kartis, et ta abikaasa kohtleb teda samamoodi nagu Jeremy oma naist.

Caroline tunnistas, et tema kompleksid olid muutunud nii intensiivseks, et ta hakkas vihkama igat oma abikaasa naissoost kolleegi ja käis mehega kaasas igal tööüritusel, kuigi teised inimesed oma kaaslasi kaasa ei kutsunud.

Lõpuks juhtuski see, mida vast kõik suutsid juba ette ennustada: tema abikaasa kolis kodust välja, sest ei suutnud enam sellist elu elada.

Peale lahutuse jõustumist tunnistas taas vallaline Caroline, et ta tunneb end tänase päevani süüdi, et Jeremy kõrval edasi oli, kuigi teadis, et mees on abielus. "Ma tunnen, et sain täpselt selle, mida vääringi ja see on veidral viisil isegi õigustatud," möönas naine.

Lugeja, kas ka sina oled kunagi olnud see "teine naine"? Kuidas sellesse rolli suhtusid? Kuidas see su elu mõjutanud on?

Allikas: Daily Mail