“Mine suhtesse oma parima sõbrannaga. Ühel hetkel inimese välimus muutub, seksiisu kaob ja koos ei jõuta enam nii palju teha. Siis on väga hea, kui on keegi, kellega rääkida nii, et jututeemad ei saa otsa ja igav ei hakka.”

“Kui sa lähed suhtesse ja sa ei ole enesekindel ei iseenda ega oma soovide suhtes, siis see suhe on määratud hukule. Ükski inimene ei saa sind n-ö päästa, seda saad sa ainult ise teha. Kui sa satud manipulaatori lõksu, hävitab ta sinu vähesegi enesekindluse.”

“Enne abiellumist küsi endalt tõsiselt: Kas ma tahan selle naisega abielluda? Temaga lapsi saada? Teda näha enda kõrval järgmised 60 aastat? Jäta hetkeks kõrvale armumise tunne ja mõtle realistlikult. Jah, see on raske, aga vajalik.”

“Ära kiirusta abiellumisega. See on sinu elu üks kõige tähtsamatest otsustest ja seda lihtsalt ei saa teha uisapäisa. Kui sina tunned sisimas, et sa ei ole valmis, aga naine nii väga nõuab, siis tegutse ikkagi oma südame järgi. Kui ta on sinu jaoks õige, siis ta ootab su ära ja tunneb nii kaua rõõmu lihtsalt koos elamisest.”

“Enne abiellumist tee ära raske töö — proovi vabaks saada laenudest ja võlgadest ning oma enda kinnisvara. See võib küll tähendada, et sa abiellud päris kõrges vanuses, aga ma usun, et see on seda väärt. Ainult niimoodi saad naisele tekitada päriselt kindlustunde.”

Allikas: YourTango