Klišee, et abielludes inimesed muutvad, on tekkinud põhjusega. Me kõik teame kedagi, kes peale abiellumist enam oma vallaliste sõpradega kunagi väljas ei käi ja lõpuks anname nende suhtes lihtsalt alla. Kes meist jaksaks oma sõbranna abikaasa graafikuga võidelda?

Toome sinuni mõned faktorid, mis abielus isiklikku identiteeti lõhuvad:

Kogu sinu suhtlusringkond on abielus

Hoia oma suhtlusringkond mitmekülgsena! Vallalised inimesed on ka lõbusad. Abielus inimesed on ikka sarnaste lugude ja kogemustega. Vallalised inimesed teevad hingele head! Nendega on lõbus ja me lubame sulle, et nad toovad sind rutiinist välja!

Sa jätad vahele suhtlemist nõudvad üritused

Ära jäta töökaaslastega veinimaitsmist või huvitavat seminari vahele lihtsalt selleks, et partneriga kodus filmi vaadata või koos trenni teha. Mõne ürituse vahelejätmine on okei, aga sellest ei tohiks saada harjumust! Me vajame huvitavaid inimsuhteid ja uusi kogemusi selleks, et inimesena areneda ja oma silmaringi laiendada.

Sa eelistad kohtinguid tüdrukuteõhtule

Ära tee igast koosolemisest kohtingut! Su partner saab ilma sinuta ka hakkama ja sul on õigus iseseisvalt meeldivat aega veeta. Tead, suure tõenäosusega on su mees õnnelik, sest saab sinu tüdrukuteõhtu ajal minna oma sõpradega välja. Sõbrannad aitavad meil oma naiseliku energiaga paremat kontakti luua — viisidel, mida mehed ei suuda.

Sa ei mäleta, millal viimati oma hobidega tegelesid

Muidugi on keeruline leida aega oma partnerile, perele, tööle, sõpradele ja hobidele. See on normaalne, et pead inimeste ja tegevuste vahel valima, aga ära oma hobidest küll täielikult loobu. Need on midagi, mis aitavad sul end määratleda! Käi maalimas või joogas kasvõi paar korda kuus. Me lubame, et see teeb sind õnnelikuks ja toob ellu ka uusi tutvusi.

Sa ei veeda aega üksi

Me kõik vajame privaatsust. Sul pole vaja endale aja võtmiseks suurt põhjust. Elu ja inimesed meie ümber nõuavad meilt palju tähelepanu ja energiat. Inimesel, kes oma patareisid kunagi ei lae, pole energiat ja jaksu oma sära teistega jagada.

Sa oled oma kodust sõltuvuses

Olgu selleks kodu parandamine, renoveerimine, dekoreerimine ja koristamine. Kodu nõuab palju hoolt, aga paaridel on tihti komme oma pisikeses mullis elades ülejäänud maailm unustada. Ideaalne vannituba pole nii palju väärt, kui aktiivne ja rõõmus sotsiaalne elu.

Sa ei proovi uusi asju

Sina ja su partner olete täielikus mugavustsoonis. Te sööte pidevalt samades restoranides, käite samadel üritustel ja suhtlete samade inimestega. Sa oled ju oma kaaslasega igavesti seotud, miks siis mitte koos midagi uut ja põnevat proovida? Igav olemiseks on veel palju aega, unusta see rutiin!

Allikas: Madamenoire