Abielunõustaja kirjutab oma Redditi postituses: “Ära iialgi abiellu inimesega, kellega sa ei suudaks koos teha äri või ühist firmat.” See on abielunõustaja poolt huvitav tähelepanek, sest tihti on abielus inimesed, kes enda sõnul armastavad küll teineteist väga, aga samas ei kujutaks nad enne ennast koos äri tegemas, sest juba enne, kui nad proovinud on, mõtlevad nad mõlemad, et see ajaks neid lootusetult tülli.

Samas postituses toob nõustaja välja ka viis kõige levinumat põhjust, miks nii paljud abielud lagunevad:

1. Üks osapooltest arvab, et teine peaks oskama tema mõtteid, soove ja tahtmisi lugeda ja kui tal see ei õnnestu, on alati tüli majas.

2. Abiellunud paarikese “mesinädalate aeg” saab läbi ja igapäevaelu probleemide lahendamisega ei tule kumbki eriti hästi toime. Puudub oskus lahendada konflikte ja vaikitakse. See tekitab inimeste vahel järjest suurema lõhe.

3. Üks inimene süüdistab teist kõikides probleemides ega suuda võtta vastutust omaenda tegude eest. Sellise suhtumisega abielu ei saa ilmselgelt kaua kesta, ükski inimene ei pea nii pikalt kannatama.

4. Kallimat ei tänata, tema kallal ainult virisetakse. Mitte miski ei ole kunagi piisav, mida ta teeb. Kui suhtes pole tänuavaldusi ega positiivsust, ei saa see toimida.

5. Füüsiline intiimsus on nullilähedane. Kallistused, kaisutamised ja seks on oluline osa abielusuhtest ja kui seda ei ole, hakatakse varem või hiljem otsima seda kuskilt mujalt.

Allikas: Daily Mail