Nastja rituaal: kuidas saada õnnelikuks
Kellele? Lubatud igas vanuses naistele ja ka meestele.
Millal? Teie valitud ajal, päikeseloojangul.
Vaja läheb: Pilvitut taevast ja loojuvat päikest.
Kuidas? Vaid õnnelik inimene tõmbab ligi armastust. Et armastada kedagi teist, peate esmalt armastama iseennast. Selle rituaaliga saate ennast laadida positiivse energiaga ja tõmmata seeläbi ligi armastust, jõukust ning head tervist.
Minge pilvitul õhtul päikeseloojangu ajaks mere äärde. Just sel hetkel, kui päike on merepiiri suhtes 45kraadise nurga all, on käes õige hetk. Asetage omavahel kokku nimetissõrmed ning pöidlad, nii et moodustuks kolmnurk. Jälgige loojuvat päikest läbi sõrmedest moodustunud kolmnurga ja lugege mõttes kaheteistkümneni. Ärge sulgege silmi ja püüdke need kaksteist sekundit vastu pidada. Kolmnurk sümboliseerib tuld ja energiat. Tunnetage, kuidas päikese energia teisse voolab, teile uut jõudu annab ja teid õnnega täidab.
Nastja armujook, mis häälestab armastuselainele
See on keskmise tugevusega võlujook. Armujook suurendab meheliku energia juurdevoolu ja füüsilist ihaldust, mis assotsieerub just selle naisega, kes mehele selle joogi valmistas. Seda jooki võivad juua ka naised. Naistele ei ole selle mõju nii tugev, kuid see toimib väga edukalt afrodisiaakumina. Naistele ei soovita ma alkoholi tarbida, kuid meestele on need paar supilusikatäit konjakit lubatud.
Vaja läheb:
2 sl konjakit
1 tl vaarikalehti
1 tl roosi- või saialilleõisi
1 tl kibuvitsalehti
1 tl mett
3 kl vett
näpuotsatäis köömneid
Valmistamine: Võtke keskmise suurusega pott ja kallake sinna kolm klaasitäit vett. Oodake, kuni vesi läheb keema ja lisage kõik ülalloetletud taimsed komponendid. Laske umbes kolm minutit keeda ning võtke pott tulelt ära. Pange kaas peale ja laske 20–25 minutit tõmmata. Seejärel kurnake vedelik. Allesjäänud taimne mass segage näiteks kahe supilusikatäie mee või moosiga. Selle võib hiljem joogi kõrvale saia või küpsise peal ära süüa.
Tõmmisele lisage kaks supilusikatäit konjakit ja serveerige mehele sooja joogina. Mina lisaksin ka mett, aga see on juba maitse asi.