Kas sa näiteks teadsid, et meestel on enam-vähem kõigil sama plaan naistega: järgi jooksmine? Kui sa sellest reeglist kinni ei pea, siis kaotab ta sinu vastu igasuguse huvi. Seega, kui sa oled märganud, et ta on muutunud eemalolevaks ja ei huvitu sinust enam, siis võib-olla oled sina selles süüdi ja oled teinud järgmisi vigu.

1. Sa hakkasid tal järgi jooksma

Kui sina tema järgi jooksma hakkad, siis tema enam sinu järel ei jookse. Nii lihtne see ongi.

Kui sa saadad talle pidevalt sõnumeid, organiseerid kokkusaamisi, ülistad teda ja isegi jumaldad, siis tähendab see seda, et sa oled teinud suure vea. Sa oled hakanud teda taga ajama ent asjad peaksid olema vastupidi.

Tema peaks sinu järgi jooksma ja sina peaksid istuma nagu kuninganna ja ootama tema sõnumeid, kirju, ülistusi ja kokkusaamisi.

2. Sa lasid ta liiga ruttu oma voodisse

Ära tee seda viga, sest pärast ei pinguta ta enam, et sind välja viia, vaid võib hakata tasapisi su vastu huvi kaotama. Lisaks sellele, kui sa liiga ruttu ta oma voodisse lased, võib ta arvata, et sa oled kergesti kättesaadav. Mehed tahavad naist, kes laseb oma südant võita ja ei anna end kergesti kõigile.

3. Sul pole tema ees saladusi

Hea on olla aus ja siiras, aga veel parem on leida tasakaal. Kui ta sinust juba kõike teab, tunneb su harjumusi, lemmikloomi ja kõiki su plaane ja projekte, siis võib ta huvi kaduma hakata. Hoia natuke salapära alal ja las ta nuputab mõnikord, kus sa olla võid ja millega sa tegeled.

Siis ta näeb, et tal on veel palju sinu kohta õppida ja kui ta tahab kõike teada saada, peab ta edasi pingutama.

4. Sa oled kogu aeg saadaval

Ära torma kohe telefoni juurde, kui see heliseb ja ära jookse niipea, kui ta sind kutsub. Ära tühista kõiki teisi kohtumisi ainult sellepärast, et ta korraga sind näha tahab, sest see ei ole hea. Vastasel korral võib ta ka sellepärast sinu vastu huvi kaotada. Las ta õpib olema kannatlik.

5. Sul pole mingeid piire

Kui ta aru saab, et ta võib sulle kõike öelda ja sinuga kõike teha, võib ka olla põhjuseks, miks ta huvi korraga kaob.

Allikas: Kodused Lood