1. Prints Harry ja Meghan Markle

Meghan kinnitas paari esimeses ühiselt antud teleintervjuus, et nad kohtusid tänu ühisele sõbrale, kes neile pimekohtingu korraldas. “Ma olin väga meeldivalt üllatunud, kui uksest sisse astudes teda nägin,” kinnitas Harry.

2. Tom Brady ja Gisele Bundchen

Maailma kõige atraktiivsemaks paariks kuulutatud jalgpallur ja supermodell leidsid teineteist tänu sõbrale, kes kinnitas Tomile, et teab üht tüdrukut, kes on Tomi naissoost kaksik. Kolm aastat hiljem nad abiellusid ja tänaseks on neil kolm last.

3. Adam Shulman ja Anne Hathaway

Anne Hathaway ja tema abikaasa Adam Shulman kohtusid aastal 2008, kui nende ühised sõbrad nad kokku viisid, pidades Anne`i ja Adamit juba eos ideaalseks paariks. Neil oli õigus — paar abiellus kolm aastat hiljem.

4. Brad Pitt ja Jennifer Aniston

Väidetavalt viidi see Hollywoodi unelmate paar, kelle lahutusest paljud fännid tänaseni üle saanud pole, kokku oma agentide poolt, kes korraldasid neile pimekohtingu.

5. Benji Madden ja Cameron Diaz

Nemad küll teadsid teineteise olemasolust, aga ametlikult tutvustati neid alles siis, kui Cameron ja Benji vennanaine Nicole Richie koos õhtusöögipeo korraldasid.

6. Emily Blunt ja John Krasinski

Anne Hathaway on “süüdi” selles, et meie tänane nummipaar number üks eksisteerib. 2008ndal aastal mängis Anne koos Emilyga legendaarses “Saatan kannab Pradat” filmis ning sel ajal tutvustaski ta Emilyle Johni. Elleni jutusaates ütles John, et tema puhul oli tegemist armastusega esimesest silmapilgust.

7. Elsa Pataky ja Chris Hemsworth

Chris on oma abikaasa kohta öelnud järgmist: “Juba siis, kui mulle sellest tüdrukust räägiti, teadsin, et tema on see õige. Esimesest pilgust teadsin, et me sobime.”

8. Khloe Kardashian ja Tristan Thompson

Khloe Kardashian ja Cleveland Cavalieri võistkonna korvpallur Tristan Thompson (kes muidugi eriti kiitust ei vääri, sest pettis Khloet raseduse ajal), kohtusid samuti pimekohtingul. Khloe kirjeldab: “Mu sõber, pesapallur Brandon Jennings teatas mulle, et ta tahab mulle kedagi tutvustada. Ma ei olnud pimekohtingust üldse huvitatud, aga Brandon korraldas selle minu eest salaja ikkagi ära.”

9. Blake Lively ja Ryan Reynolds

Nende esmakohtumine oli üsna naljakas. Ryan ja Blake läksid topeltkohtingule, aga hoopis nii, et Ryan läks teise tüdruku ja Blake teise kutiga. See oli kahe teise osaleja jaoks üks üsna piinlik ja kummaline kohting, sest Ryan ja Blake rääkisid kogu õhtu ainult teineteisega ja kõikidele oli näha, kuidas silmist sädemeid pillub.

10. Justin Theroux ja Jennifer Aniston

Jen ja Justin teadsid teineteist juba varem, kuid siis otsustasid nende ühised sõbrad neile salaja pimekohtingu organiseerida. Jennifer hiljem selgitas, et nad ei olnud sel kohtingul kahekesi, seal oli teisi inimesi veel, aga üks pikk ja pealtnäha üsna õnnelik suhe selle tulemuseks sündis. Paraku ei saada Jenniferi armuõnn ja tema abielu Justiniga lõppes samamoodi nag Bradigagi — lahutusega.


11. Scott Disick ja Kourtney Kardashian

Lord Disick, kellele viimasel ajal on tekkinud uus ja ainult 19aastane sõbratar Sophie Richie, meenutas kohtumist oma ilmakuulsa eksiga: “Kohtusime ühise sõbra majas Mehhikos. Mind kutsuti sinna peole ja tüübi magamistoas tutvustati mulle Kourtneyt, kelle ilu mind jalust rabas.”

12. Jessica Biel ja Justin Timberlake

Jessica Bieli sõbranna Beverley Mitchell, kes mängis temaga koos sarjas “Seitsmendas taevas”, tutvustas Jessicale Justinit aastal 2007 Kuldgloobuste jagamisel. Beverley sõnul oli ta tunnistajaks hetkele, mil Jessica ja Justin mõlemad taipasid, et on armunud ning see oli tema sõnul üliarmas. No arvata võib!

Allikas: Redbookmag