Kui kallimast lahkuminek oli sinu jaoks raske, siis võib selline kohtumine haiget teha. Kuid ära heida meelt — aeg ravib kõik haavad!

Pole üldsegi tähtis, millistel asjaoludel te kohtusite — kas ta on üksi või koos naisega — igal juhul ei suuda sa säilitada täielikku ükskõiksust. Ja see on täiesti loomulik. Lõppude lõpuks olite te ju väga lähedased, plaanisite ühist tulevikku… Ometi on see nüüd möödas. Momendil on peamine olukorrast püstipäi välja tulla.

Astu mööda

Ootamatult märkad tuttavat kuju ja tahaksid põgeneda. Süda on põuest lausa välja hüppamas! Lõpeta närveerimine. Kui sa tunned, et pole valmis otseseks kohtumiseks, muuda parem suunda. Kui sellist võimalust ei ole, astu kõrvale vaadates temast mööda. Kui sa ei taha temaga kokku puutuda, võib ju endale sellist käitumist lubada — selles pole midagi hullu.

Piisab vaiksest terest

Võib aga juhtuda ka nii, et satud temaga otse vastamisi, näiteks poes. Pole just eriti ilus selga keerata. See aga ei tähenda veel, et peaksid demonstreerima õnnetunnet kohtumisest. Piisab, kui armsalt naeratada ja tervitada. Kui ta ise alustab vestlust, vasta viisaka, kuid ükskõikse tooniga. Ise ära temalt küsi, kuidas tal läheb. See oleks selge signaal, et sa tõepoolest tunned huvi.

Teil on ühiseid tuttavaid

Otsustasid ette teatamata sõpru külastada, seal on aga ees juba sinu endine armastatu. Pingeline vaikus, kõik ootavad, kuidas sa käitud… Mis siis ikka, varem või hiljem oleksite ju niikuinii kohtunud. Kui sa nüüd lahkud, siis on see otsekui põgenemine. Ilmselt on vaja lahinguväljale jääda. Tervita ning alusta vestlust võimalikult neutraalsel teemal.

Jumal küll, ta on koos teise naisega!

See viib alati tasakaalust välja. Isegi siis, kui kohtad näiteks oma koolipõlve armastatut, vaatad sa ju kas või alateadlikult ikkagi tema kaaslasele kui enda rivaalile otsa. Kas ta siis tõesti näeb minust parem välja? Kas ta on noorem ja elegantsem? See on loomulik reaktsioon ning ära üritagi sellega võidelda. Ometi ei tasu seda naist hindava pilguga vaatama jääda. Keegi ei tohiks märgata, et sul on kuidagi halb või ebamugav olla. Tõsta lõug veidi üles, rind ette. Tervita ning naerata armsalt mõlemale.

Sa märkad huvi tema silmis

Juhuslik kohtumine, vestlus ja äkki märkad tema silmis vihjet! Ta naeratab mänglevalt ning annab igati mõista, et täna võib ta täiesti vabalt sinu päralt olla. Ära tunne end kohmetult ja kammitsetult. See on ju suurepärane hetk oma enesearmastuse tõstmiseks. Selles pole midagi halba, vastupidi, tänu tema kirglikule pilgule ja komplimentidele tunned ennast ihaldatud naisena. Flirdi, ole armas, samas ükskõikne. Las mõistab, kelle ta kaotanud on!

Sattusite koos intiimsesse õhkkonda

Kohtusite peol. Lõbusad inimesed, naer, elav vestlus, vaikne muusika ja sume valgus. Ta kutsub su tantsule ning kõlab teie ühine lemmiklaul. Sa tunned tuttavat lõhna ja puudutusi. See mõjub. Tärkab mõte: „Aga ehk me võiksime…“ See on aga päris halb idee. Purunenud tassi saab küll liimida, kuid praod jäävad. Igal juhul pead kõik hoolega läbi mõtlema. Ära allu provokatsioonidele!

Allikas: Planeta Ženštšinõ


Bookmark and Share