1. Ei vasta telefonikõnedele

Mees annab naisele lootusrikkalt oma telefoninumbri, kuid kõnet ei järgne. Kui mees lõpuks ise julgeb helistama hakata, siis ei võta neidis telefoni vastu. Veelgi hullem — selgub, et piiga on andnud hoopis kellegi võõra numbri. Naine ise arvab, et võõra numbri jagamine on ju ainus võimalus mõnele lootusrikkale luuserile koha kätte näitamiseks.

2. Kasutavad mehi vaid tasuta jookide saamiseks

Tundmatu mees teeb katse kaunitariga jutule saada. Selleks ostab mees esimese kokteili. Naine võtab pakkumise vastu. On ju nii meeldiv, kui keegi välja teeb. Eriti juhul, kui enesel just priisata pole. Kuid mõned naised ei raatsigi põhimõtteliselt enesele ise drinke tellida ja kui joogiga saab kaasa ka karjakaupa kutte… Dringi ostjale jäävad seega sageli vaid tühjad pihud. Rahakotist rääkimata.

3. Solgutavad meest vaid kohatäiteks

Mõned naised ei oska üksi olla. Seetõttu hoiavad nad küünte-hammastega oma halvast suhtest kinni, ise samal ajal pidevalt uut ja paremat kandidaati otsides. Mõned on isegi nii julmad, et lasevad uuel afääril alata enne, kui vana klaaritud ja läbi. Naine arvab, et nii on kuidagi turvalisem — heita vana partner üle parda alles siis, kui on kindlalt teada, et üksi jäämist polegi karta.

4. Mõjutavad pisaratega

Vähesed mehed taluvad nutvat naist. Ja naised teavad seda ju paganama hästi. Korralikult ajastatud lohutamatu nutt on ülihea võimalus leida asjadele just naise jaoks sobiv lahendus.

5. Vägivallatsevad

On siililegi selge, et mees ei tohi naist lüüa. Kuid naiste vägivallahoogudest pole siiani ikka veel keegi kõvahäälselt rääkida tihanud. Naise löök oleks justkui kuidagi kergem ja nõrgem. Nii tunneb mõni naine suisa kohustust mehele kõrvakiil anda — see on omamoodi kättemaks sookaaslaste eest. Muide, kui mees annaks tollele samale naisele kõrvakiilu, pakiks naine kohe kohvrid. Mees aga … loe uuesti eelmist punkti!

6. Teevad mehi avalikult narriks

Kui naine seltskonnas oma meest pilab, siis peetakse seda naljaks. Samas kui vastupidisel juhul peetaks mehe käitumist põlastusväärseks. Oma mõju on siin ka telesaadetel, kus näidatakse meest täieliku idioodina, samas kui naist kujutatakse intelligentse, vastutava ja veatuna.

7. Varjavad oma perekonnaseisu

Mehel lüüakse põlved nõrgaks, kekutatakse ja kudrutatakse. Kuid alles telefoninumbrit küsides saab mees teada, et naisel juba on keegi. Kuid miks naine alguses seda ei öelnud? (Hmm, julmus nr 2 ehk.) Selline suhtumine aga ärritab mees, kes kulutas uuele silmarõõmule oma meelitusi ja raha — ja naine hoidis teda teadmatuses.

8. Karistus: me ei seksi

Seksist keeldumisega oma tahtmise saavutamine on julm. Samas peavad mehed tunnistama, et see julmus töötab…

9. Mehe pidev tuleproov

Mees pannakse valiku ette: sa kas jääd täna õhtul minuga koju või sa ei armasta mind? Aga kuidas siis nii? Õhtu jalgpallibaaris oli mehel ju juba ammu kokku lepitud ja naine teadis seda! Selline käitumine ON julm. Kindel, et igas suhtes tuleb alal hoida ka n-ö oma teemad ja tegemised. Nende olemasolu räägib armastusest.

10. Flirt armukadeduse pärast

Sellisele käitumisele võib olla mitu põhjust: ehk tunneb naine, et mees ei hinda teda piisavalt või on neil just parasjagu suurem tüli olnud ning naisel on suur suur soov kätte maksta. Selline lapsik manipuleerimine ei mõju ühelegi suhtele hästi. Niisiis — rääkige omavahel asjad selgeks. Ilma kolmanda osapooleta.

Allikas: askmen.com