Üritusel astuvad üles mitmed Eesti raadiotegijad, nt "Mehed ei nuta", "Müstiline Venemaa", "Betsafe", "Taavi Libe Lava Taga", "Samost ja Sildam", "Ööülikool", "Keskpäevatund" ning uued tulijad nagu LGBT+ "Lilla agenda" ja Märt Koiki "Võhkrarid", keda inimestel on võimalik reaalajas kuulama tulla. Kultuurifestivali eesmärk on toetada avatud diskussioone ühiskonnas läbi podcastikultuuri arendamise.

Ühe päeva jooksul toimub Aparaaditehase erinevates kohvikutes ja restoranides raadiosaadete reaalajas salvestused. Festivalil on kokku 5 lava (poliitika ja majandus, kultuur, lastelava, muusika ning meelelahutus ja sport), igas neist 4 esinejat. Üritus saab võimalikuks läbi Aparaaditehase kultuuriprogrammi, mille žürii valis podcastifestivali idee parimate hulka. Seega paneb üritusele suuresti õla alla Aparaaditehas ise, kes aitab festivali nii korraldada kui ka kajastada.

VAATA ÜLEKANNET HOMME SIIT!

18.30-19.30 Armastusest. Podcast Armastusest kompab inimeseks olemise rütme. Lubab hetkedel sündida just sel hetkel, kui hetk on käes. Aparaadio festivalil on Elina Naani külaliseks Silver Sepp. Oleme kokku leppinud, et meie salvestust saadab muusikaline hõng ning mõned küsimused ning vastused saavad selgeks läbi helirändude.

Täpsemat infot ürituse kohta saab SIIT.