1. Sinu hommikune nägu

Teda päriselt ka ei heiduta see, kui su silmad öisest unerännakust natukene paistes on. Sa ei pea jooksma vannituppa enne tema ärkamist, et end värskendada.

2. Erinevad huvid

Ta ei võta südamesse, et sina tema arvutimänguhullust jaburaks pead. Ilmselt arvab tema, et su raamatukogumine on veel rumalam.

3. See üks üleliigne rasvavolt

Naine saab aru, kui ta pool kilo juurde võtnud on. Ja tavaliselt kaasneb sellega ka paanika ja miks-ma-nii-paks-olen ahastus. Su kallim ei pane seda üht pisikest voldikest tähelegi.

4. Kooruv küünelakk

Samal ajal, kui sina oma käsi meeleheitlikult taskusse topid, mõtleb tema, et kas sul on ootamatult külm hakanud. Ta tõesti ei pane tähele, kui su küünelakk natuke kooruma on hakanud. Või kui su lainerijoon täna täiesti veatu ei ole.

5. Et sina teed esimese sammu

Olgu selleks siis käsipidi voodisse vedamine või esimene kohting — ta hindab sinu julgust esimest sammu astuda.

6. Kallite brändide rõivad

Suur tõenäosus on, et teda ei huvita, kas sul on seljas nurga pealt poest ostetud 15 eurone kleit või 150 eurone kehakaunistus. Tema jaoks on oluline, et sa end selles reaalselt hästi tunneksid.

7. Kui kiiresti sa temaga voodisse lähed

Alati on hea teist poolt tundma õppida, aga kirg ei küsi aega. Ja kui see peale tuleb, siis polegi muud teha, kui endale seda lõbu ja lusti lubada!

8. Millises restoranis te õhtust sööte

Tema jaoks on oluline sinuga aega veeta, mitte see, mida ta kahvliga endale suhu tõstab.

9. Mida ta sõbrad sinust arvavad

Kui ta sind armastab, siis saab ta aru, et tema on see, kes sinuga koos elab, mitte tema sõbrad. Ja kui sa neile millegagi hambusse oled jäänud, siis jäädagi nii. See ei morjenda teda eriti.

10. Et sa ei ole korrafriik

Unustasid hommikul pudrukausi pesemata? Ja siis?

11. Sinu aeg koos tüdrukutega

Ei, ta ei tunne end hüljatu või üksikuna, kui sa nädalas korra oma parimate sõbrannadega kokku saad ja aega veedad. Ilmselt pikutab ta selle aja televiisori ees ja naudib omaette olemist.

12. Kui sa ei ole 24/7 kättesaadav

Iga inimene vajab omaette olemist ja aega. Ja ta ei ole su peale pahane, kui sa kell kolm öösel telefonile ei vasta. Iga inimene tahab ju magada.

13. Aeg-ajalt end ilmutav laiskus

Ja mis siis, et sa täna trenni minna ei viitsi? Homme on ka päev!

14. Kui sa jood rohkem kui tema

Kui sa ei suuda reede õhtul muust mõelda, kui klaasikesest veinist, siis palun — lase aga käia. Ta ei vaata sind imelikult.

15. Et ka sina higistad

Teda tegelikult ka ei häiri, kui su kõht koriseb või sa täna tavapärasest rohkem higistad. Ta ju teab, et sa oled ka inimene mitte robot.

Allikas: iDiva