1. Helistad ja saadad pidevalt sõnumeid

Saadad talle sõnumeid alates tekstist “Armastan!” kuni piltideni nunnudest jänestest, ühesõnaga näitad, et oled temaga suhtlemisest sõltuvuses.

Loe ja vaata Cosmo jaanuarinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: Rita Ora elab täiel rinnal

• Kuidas hakkama saada ärevushäirega?

• Kaugsuhte saladused

• Mida tasub teada karmist seksist

• Juristiameti väljakutsed

• Palju põnevat moodi
2. Nakatad ta kassipalavikuga

Ainuke, mis on hullem 200 kassipildi vaatamisest, on sinu karvase sõbraga kohtumine ja temast pidevalt rääkimine. Ja kui kavatsed oma kiisu teie vahele magama sättida, hakkab tal ilmselt kiire.

3. Räägid eksidest

Meil on üsna kindel veendumus, et ta ei taha kuulda tüübist, kes viimati sinuga seksis.

4. Muutud jälitajaks

Oled veendunud, et mehed valetavad ja petavad ning neil on teises linnas salapere. Arvad, et leiad tema Facebooki kontolt sellele tõestust? Tegid salakonto, et tema eksiga sõbruneda? See oli retsept, kuidas temast lahti saada.

5. Nurised kaalu üle

Mida rohkem küsid, kas oled paks, seda enam ta mõtleb, et sinu kujutelm su enda kehast on vildakas.

6. Tüütad teda spordiülekande ajal

Kui sunnid teda mängu vaheajal kanalit vahetama, et oma lemmikseriaali vaadata, istub ta varem või hiljem kuskil mujal televiisori ees.

7. Halvustad teda teiste ees

Kui “kastreerid” teda teiste ees verbaalselt, on teie suhtel kiire lõpp. Ei tule ka kasuks, kui palud tal lisaks poest tampoone ja Coca-Cola Lighti kaasa haarata.

8. Laguned dringise peaga koost

Pole midagi hullemat, kui see, et muutud veinise peaga härdameelseks, sest kuulsid laulu, mis meenutab sulle aegu, mil olid 17 ja… mida iganes.