1. Ta ei vasta su kõnedele ja sõnumitele

Alati vabandab ta end sellega, et tal oli kiire ja ta ei jõudnud. Või ei vabanda üldse. Ja sina ütled: “Okei, arusaadav!” Tegelikult ei ole okei. Sina käid samuti tööl, sul on koosolekud ja kohtumised, pärast tööd on trenn ja saad sõpradega kokku, õhtuti oled väsinud jne, kuid ikkagi leiad sa kõige selle juures need 30 sekundit, et talle vähemalt lühike sõnum saata, et helistad talle homme.

2. Muudab viimasel minutil plaane

Ta ilmub ootamatult välja ja nõuab, et kohtuksid temaga poole tunni pärast. Sa jätad oma plaanid sinnapaika, vabandad sõbrannade ees ja tormad ummisjalu temaga kohtuma, sest ei oska aimata, millal sul järgmine võimalus tema nägemiseks avaneb. See tähendab, et tema võib teha mida tahab, millal tahab ja kellega tahab, aga sina pead oma elu tema järgi sättima? Miks?

3. Nõuab seksi

Ta istub diivanil ja vaatab telekat, sööb ja mängib arvutimängu, ta pole sinuga kolm tundi sõnagi rääkinud, kui äkki sööstab sulle kallale ja hakkab riideid seljast rebima, sest tal tuli tuju natuke mürada. Kui olete värskelt armunud, on see erutav ja nunnu, kuid püsisuhtes ei pea sa küll sellega leppima, et sind koheldakse kui mingit nukku, mille sisse saab end tühjendada. Sina oled väärt seda, et sind võrgutataks, hinnataks, meelitataks ja õigesse meeleollu viidaks. Kui sa seda ei nõua, sa seda ka ei saa.

4. Te magate ainult tema juures

Sest tal on hommikul mugavam sealt tööle jõuda, ta magab oma voodis paremini, tal pole muidu midagi selga panna ja sada muud häda, mis takistavad tal sinu poole tulemast. Aga… sinul on samuti hommikul enda juurest parem tööle minna, sa magad oma voodis paremini ja sul pole midagi selga panna. Miks tema vajadused tähtsamad on?

5. Ta ei salli su sõbrannasid

Iga kord, kui on plaanis nendega koos välja minek või nende küllatulek, on su kallim väsinud, tal on muud tegemist või ta lihtsalt ei anna näole. Sina seevastu käid temaga kõikide tema sõprade sünnipäevadel ja üritad ta sõpradega normaalselt läbi saada.

6. Teda ei huvita su mured

Iga kord, kui üritad talle rääkida millestki, mis sulle muret valmistab, hoiab ta kahe käega peast kinni ja teatab, et ta on ise nii stressis, et ei suuda sinu hala praegu taluda. Sa ohkad ja võtad telefoni ja kurdad sõbrannale, kes kuulab ja on toeks. Kui olukord oleks vastupidine, kas sa kujutaksid ette, et ütleksid talle, et halagu kellelegi teisele, sina ei viitsi praegu talle oma õlga nutmiseks pakkuda?

7. Ta ülbitseb sinuga

Ta kasutab sinuga rääkides üleolevat tooni, tema sõnadevalik ei kannata trükimusta ja sa tunned end temaga koos olles väikese ja haledana. See ei ole okei! Tavaliselt ütleb ta, et ta kaotas kannatuse ja läks närvi? Mis vabandus see on? Keegi ei tohi sinuga niimoodi rääkida ja iga täiskasvanud inimene suudab oma tundeid kontrolli all hoida!

8. Ta unustab su ära

Ta unustab ära su sünnipäeva, teie aastapäeva, valentinipäeva, jõulud, sest tal on tööl kiire, tal pole raha, ta ema on haige, ta koer põgenes, ta sõbral on mure…vabandusi leiab ta alati mustmiljon. Isegi siis, kui sellised “pisiasjad” meeles ei püsi, on selle meenutamiseks leiutatud sadu äppe, mis neid meelde tuletavad! Selliste asjade unustamine on ANDESTAMATU!

9. Ta flirdib teiste naistega

Ta on sulle vahele jäänud internetis Facebookis mingi kena näitsikuga vestlemisega ja kohtinguportaali konto loomisega, ta telefon on täis sõnumeid naistelt, keda sa ei tunne ja sõbranna rääkis, et nägi teda ööklubis mingi tibiga liibumas ja peaaegu suudlemas. Tema ütleb, et see kõik on olnud süütu ja tühine flirt ja vannub, et armastab vaid sind. Aga miks talle siis neid teisi naisi vaja on?

10. Alkoholi tarbides muutub ta agressiivseks

Iga pidu, kus pakutakse ka alkoholi, lõpeb tema jaoks kaklusega või palutakse tal lahkuda, sest ta norib ja ülbitseb kõigi kallal, kes ta teele ette satuvad. Seda ei saa välja vabandada sellega, et ta on lihtsalt purjus, sest alkohol toob inimese tõelise loomuse välja ning võid üsna kindel olla, et see aeg, mil sina esimese löögi saad, pole kaugel.

11. Ta elab sinu kulul

Sa ostad talle süüa, pakud talle ulualust, sõidutad teda ringi, kingid talle riideid ja kinopiletid maksad alati ise kinni. Mida iganes — peaasi, et ta õhtul ikka sinu kaissu tuleks. Aga kas ta tuleks ka siis, kui sa rahakraanid kinni keeraksid? Kui vastus ei ole 120% kindel jah, siis kasutab ta sind lihtsalt ära.

12. Ta alandab sind sõprade ees

Koduseinte vahel ja kahekesi olles on ta nunnu ja tore, aga kui sõbrad külla tulevad ja alkohol on mängus, muutub ta õelaks ja vastikuks orjapidajaks. Ta nõuab, et teeksid talle võileiba, annab sulle tagumiku peale laksu ning räägib teie omavahelisi ja intiimseid asju kõigile. Sina elad selle üle, sest tavaliselt on ju kõik hästi. Ei ole. Mees, kes oma väärtust sinu arvelt tõsta üritab, ei tunne su vastu muud kui põlgust.

13. Ta isegi ei püüa su sõpradega läbi saada

Jah, ta tuleb kaasa, kui lähete su sõprade või kolleegidega kohtuma, kuid ta kas vaikib kogu aeg või vastab küsimustele ühe-kahe sõnaga. Ise ta kellegagi vestlust ei alusta ning istub toolil, andes iga keharakuga märku, et ta ootab lahkumist. Pole vahet, kas ta on väsinud, kurb, stressis või purjus — ta käitub meelega ebaviisakalt ja tahab sind ebamugavasse olukorda panna. Kas armastav mees teeks seda?

14. Ta ootab, et sa muutuksid

Ta tahab, et sa muudaksid oma riietumisstiili, vahetaksid sõbrad välja, valiksid uue hobi, sunnib sind tegelema tema huvialadega ja oleksid rõõmsameelsem. Ta ei väsi neid asju kordamast. Sina peaksid aga väga kiiresti püüdmast olla keegi teine ja soovitama tal valida naine, kes vastab rohkem tema ootustele, sest sina ei saa iialgi selleks, keda tal vaja on.

Allikas: Madame Noire