Vaikimisi kehtestatud limiitidest üle astumine

Teil on enam-vähem kokku lepitud, palju keegi teist koristab, mis kell umbes töölt koju tullakse või kuidas te teineteisega suhtlete. Ühel hetkel aga hakkab kallim ebameeldivalt käituma ja sa ei saagi aru, mis nüüd lahti on.

Suhtlemise puudulikkus

Suhte alguses tahate te kuulata igat detaili teineteise päevast. Aja jooksul aga inimesed kaugenevad ega soovi enam nii palju teineteisega suhelda. Millalgi võite avastada, et te polegi enam oma kallima eluga nii hästi kursis nagu päriselt tahaksite.

Truudusetus, emotsionaalne või füüsiline

Petmine on kahjuks see, mis lõhub enamikke abielusid. Aga truudusetus võib olla ka emotsionaalne, mitte ainult füüsiline. Näiteks muutub elukaaslane täiesti tuimaks, hoolimatuks ja teda ei huvita enam üldse, kuidas sa ennast tunned või kuidas sul läheb.

Rahaprobleemid

Kuna ilma rahata on väga raske elada, on see mure üpris vältimatu. Enamikes suhetes on rahaprobleemid, oluline on osata nendega rahumeelselt tegeleda ja otsida lahendusi.

Isekus

Kahjuks muutuvad osad inimesed kaua teise inimesega koos olles isekaks ja hakkavad mõtlema ainult enda vajadustele, unustades seejuures oma kallima täiesti ära.

Allikas: YourTango