1. Ta käitub tavapärasest erinevat

“Mu naine teadis, et mul on armuke enne, kui selleks mingid märguanded üldse ilmusid. Ta ütles, et ta lihtsalt sai aru.”

Kui oled veetnud kallimaga koos juba mitu aastat, siis tead, milline ta tavaliselt on. Sa tead, kuidas ta nii kriisiolukordades kui ka hommikusöögilauas käitub. Kui sellest hakkab aga ilmselgeid kõrvalekaldeid olema, siis on aeg häirekella lööma hakata.

2. Ta tuju on kahtlaselt kõikuv

“Ma otsisin alati põhjuseid, et kuskile ära minna. Vabandused muutusid aina veidramaks. Lõpuks lihtsalt hakkasin temaga tülitsema.”

Kui su kallim on kogu aeg liiga armas või liiga vihane, siis on midagi valesti.

3. Tema välimus on järsult muutunud

“Pärast armukese leidmist võtsin ka nädalaga mitu kilo kaalust alla. See oli pöörane.”

Petjad mehed muutuvad füüsiliselt. Õllekõht kaob, rüht paraneb ja mehelikud õlad, millesse armusid, tungivad jälle esile. See on juba looduse poolt nii paika pandud — meesisendid muutuvad alati edevaks, kui paaritumispartnerit meelitada vaja on.

4. Tema muusikamaitse on üleöö muutunud

“Ma vihkasin džässmuusikat. Seni kuni ma kohtasin naist, kellega koos seda tõsiselt nautima hakkasin.”

Uute asjade proovimises pole midagi halba. Tavaliselt aga maitsed ja eelistused lausa üleöö ei muutu.

5. Ta mäletab asju valesti

“Ma rääkisin oma naisele sellest, kuidas me koos üht filmi vaadates pisarateni naersime. Ta vaatas mind veidralt. Kui küsisin, et milles probleem, siis sain teada, et me pole koos seda filmi vaadanud.”

Pea ei ole prügikast — seda ka patuste meeste puhul. Lõpuks hakkavad asjad sassi minema ja seega võib hakata ta rääkima asjadest, mida teie kaks koos teinud ei olegi. Kui selline asi juhtub korra, siis pole vast otseselt põhjust muretsemiseks. Kui see aga tihti korduma hakkab, siis võta aeg maha ja mõtle selle peale, mida ta räägib.

6. Ta vajab palju privaatsust

“Ma töötasin kodus ja hakkasin oma ust tavalisest tihemini sulgema. Ütlesin, et lapsed segavad ja mul on töötamiseks vaikust vaja. Tegelikult rääkisin oma armukesega juttu.”

Jah, vahel vajamegi ruumi ja aega keskendumiseks. Selles ei ole midagi halba. Kui su kallim aga paaniliselt või veidralt käituma hakkab, kui sina sinna ruumi sisened, siis võib asi halba tähendada.

7. Teie seksielu on muutnud

“Kui ma alustasin oma kõrvalsuhet, siis tahtsin koguaeg seksida. Küll aga ei tahtnud ma seda oma kallimaga teha. Ta sai aru, et midagi on valesti, sest muidu olime voodis üsna aktiivsed olnud.”

“Kui mu suhe armukesega hakkas, siis tahtsin oma naisega palju tihemini armatseda. Ta ütles, et ma olen voodis palju agressiivsem ja ta polnud kunagi varem minu sellist külge näinud.”

Kui teie kahe voodielus on tekkinud järsk muutus, siis võib põhjuseid otsida kodust väljaspoolt. Ole tähelepanelik!

8. Ta varjab oma kulusid

“Ma sain oma armukesega pea igal lõunal kohvikus kokku. Hotelle külastasime kolm-neli korda nädalas.”

Kingid, hotellid, lõunad, õhtusöögid — loomulikult ei soovi ta, et sa neist midagi teaksid, kui ta kogu seda aega sinuga veetnud ei ole.

9. Tal on tööl “uued sõbrad”

“Mu töökoht lubas mul ka kodust töötada. Ometi ma ei teinud seda. Miks? Sest mul oli afäär töökaaslasega. Tööreisid venisid pikemaks, sama juhtus ka kontoris veedetud tundidega.”

Ta võib alustada juttu “uuest sõbrast”, kes tal tööl tekkinud on. Kui asi tundub sulle kahtlane, siis reageeri!

10. Ta varjab oma telefoni ja arvutit

“Ma kustutasin kõik oma internetiajaloo iga kord, kui töölt koju läksin. Nii olin “puhas poiss”.”

“Kustutasin kõik sõnumid, mis mu telefonis olid. Isegi need, mis kahtlased ei tundunud.”

Kui su kallim muutub närviliseks sel hetkel, kui sa tema läpaka või telefoni lähedusse satud, siis on see tõeline ohumärk. Mida närvilisem ta on, seda suurema tõenäosusega tal ka midagi saladuslikku teoksil on.