Sa ei saa temaga mängida või teda ära kasutada, sest ta näeb su läbi ja läheb minema enne, kui sa jõuad teha midagi tema tagasihoidmiseks.

Ta läheb minema hetkel, kui ta tunneb, et sa teda piisavalt ei armasta. Kui ta näeb, et sa tema pärast ei pinguta. Kui ta näeb, et sa teda ei vääri. Sest tema jaoks on maailm uusi võimalusi täis ja ta ei taha tunda end väärtusetuna või alandatuna.

Ta ei lepi vähemaga kui sellega, mida ta väärib ja ei hakka kellegi pärast oma väärtushinnanguid muutma.

Ta ei hakka paluma, et sa talle rohkem tähelepanu pööraksid ega hakka veetma magamata öid selleks, et sinult elumärki oodata.

Ta ei hakka ootama, kuni sina otsustaksid, mida sa õieti tahad. Ta vajab täiskasvanud meest.

Ta läheb minema, kui ta peab seda vajalikuks, hoolimata kõigist oma tunnetest sinu vastu. Ta teeb seda ka siis, kui see peaks ta südamele haiget tegema. Sest tal ei ole sind vaja ja ei ole kunagi ka olnud. Ta lasi su oma ellu ja kui vaja, siis viskab ta su oma elust välja.

Ja seda tehes ei hakka ta hauduma kättemaksuplaane. Ta ei taha, et viha ja pettumus ta elu mürgitaksid. Selle asemel andestab ta sulle kõik, mida sa talle tegid. See ei tähenda, et ta seda unustaks või võiks sulle oma ukse veel kunagi avada, sest kui ta sind kord maha on jätnud, siis ei ole sul enam teist võimalust.

Ta teab täpselt, mida ta teeb ja kõik sinu palved on kasutud.

Ta on tark naine, ta teab, et ta on omalt poolt teinud kõik, et teie suhe toimiks. Ja ta ei taha, et sa edaspidi tema aega raiskad.

Ta ei ole ka südametu ja ei lähe minema ilma ainsagi pisarata. Ent ta tunneb oma väärtust.

Võib-olla ta murrab oma südame sind maha jättes, aga ta ei lase sul enam selle peal tallata, sest ta teab, et kõik inimesed ei sobi omavahel kokku.

Ta ei taha, et valu saaks tema üle võimust, ta tahab alustada oma elu otsast peale.

Ta ei kahetse oma otsust ja ei palu sul kunagi tagasi tulla, sest ta ei ole lahkunud selleks, et sulle õppetundi anda või sulle selgeks teha, et elu ilma temata on võimatu. Ta ei mängi sinuga.

Ta ei oota sind tagasi avasüli. Ta ei muuda oma arvamust, kui sa tahaksid tema juurde tagasi minna, sest kui see ka peaks juhtuma, siis on juba liiga hilja. Ta on su unustanud. Sest kui ta on oma ukse sinu taga kinni pannud, siis ei vaata ta enam tagasi.

Kui sa oled kord osa tema minevikust, siis sinna sa ka jääd.

Allikas: Kodused Lood