Astroloogide järgi on viie tähemärgi esindajad kütkestavamad kui teised, olles alati ümbritsetud paljude austajatega.

1. KAALUD ( 22. september — 22. oktoober)

Kaalude tähemärgi esindajad avaldavad muljet ja tõmbavad tähelepanu oma enesekindluse ja hea huumorimeelega. Nad näitavad alati end ainult paremast küljest. Kaalud on alati stiilsed, elegantsed, neil on väga hea maitse. Neil on omane kõnnak, mis on eriti külgetõmbav. Nad on head suhtlejad ja intrigandid. Selleks, et talle meeldida, peab oskama teiste seast silma paista.

2. KAKSIKUD ( 21. mai — 20. juuni)

Kõiki võlub Kaksikute intelligentsus ja särav meel. Kaksik teab, kuidas teiste seast silma paista, samal ajal delikaatseks jäädes. Talle meeldib kõik, mis on ilus. Ta kodu on väga maitsekalt sisustatud. Ta võlub oma välimuse ja olemusega. Ta hoiab alati alal teatud salapära, mis äratab teistes uudishimu. Talle meeldib, kui teda imetletakse. Muuseas ta on sellise tähelepanuga juba maast madalast harjunud.

3. LÕVI ( 23. juuli — 2. august)

Lõvi on nagu päike, seal kus tema on, seal on valgust ja aupaistet. See tulemärk paneb teisi endale järgi vaatama ilma, et ta peaks selleks midagi tegema. Ta on hea suhtleja, kellega kunagi igav ei hakka. Temas on sünnipärast võlu.

4. SÕNN ( 21. aprill — 21. mai)

Sõnn on kütkestav ja võluv kogu oma elu. Ta on väga hea suhtleja ja teab, kuidas oma tahtmist saada. Teda imetletakse ja kuulatakse. Tal ei jää puudu enesekindlusest. Tema emotsionaalne intelligents tõmbab teisi tema poole. Temas on alati mingi salapärane külg, mis teisi intrigeerib.

5. AMBUR ( 21. november — 21. detsember)

Amburid on väga lahked. Nad on tähelepanelikud ja alati valmis teisi ära kuulama, sellepärast on neil hästi palju sõpru. Amburid on tavaliselt ilusad ja mitte ainult oma hinge poolest. Nad on optimistid, kes suudavad alati teistel hea tuju tekitada.

Allikas: Kodused Lood