Tingimusteta armastust

Kõiksugu piiride ja tingimuste paika sättimine on meeste jaoks tõelised tujutapjad. Mehed eelistavad vaba ja tingimusteta armastust. Mehed tüdinevad kiiresti, nad tahavad, et elu kulgeks omasoodu — just nii nagu puuleht mööda jõge. Paikapandud piirid aga saaksid sellisel puhul suureks takistuseks ja häiriksid vaba kulgemist.

Sõprust ja suhtlust

Selle asemel, et olla juhtiv ja autoritaarne pool, otsivad mehed tegelikult suhtest tõelist sõprust ja suhtlust. Nad tahavad, et te mõistaksite teineteist ja saaksite omavahel hirmude ja põdemiseta rääkida.

Seksuaalsust

Armatsemine kuulub ühe tugeva ja tõelise suhte juurde. Paljud paarid lähevad lahku just seepärast, et ei mõisteta seksuaalsuse ja läheduse olulisust ning vajalikkust. Ei mõisteta, et see ongi just see, mis paneb teid kahte tõeliselt sügavalt teineteisesse armuma. Mehed on väga seksuaalsed olendid, naised mitte ehk nii palju. Selle erinevusega tuleb arvestada ning sellest ka aru saada.

Tuge ja julgustust

Mõlemad partnerid peavad teineteist toetama. Vastasel juhul kahjuks suhe ei toimi. Mehed otsivad oma partnerilt pidevalt kiitust ning tuge, seda tuleb neile ka anda. Vastasel juhul kaob ka armastus.

Truudust

Seda pole isegi vaja väga rõhutada, kuna truudust ja armastust otsime me kõik. Vahet ei ole, mis soost me oleme. Mehed ootavad, et nende partner pühendab end täielikult suhtele, iga väiksemgi truudusetuse märk ajab mehe paanikasse ning teeb õnnetuks. Naised, kel ei jätku silmi vaid ühele mehele, ei ole just heas nimekirjas.

Allikas: Prokerala