Kui Barack Obama teine ametiaeg läbi saama hakkas, pidasid president ja Pfeiffer maha pika vestluse tulevikuplaanidest ja sellest, mis edasi saama hakkab. Jutuks tuli ka Pfeifferi armusuhe, mille kohta Obama lõpuks oli küsinud: "Kas plaanite nüüd kokku kolida? Kas tema ongi sinu jaoks see õige?" Ning seejärel poetanud mõned suhtenõu kuldvaramusse kuuluvad pärlid, mida me kõik peaksime kuulda võtma.

"Seda nõu annan ma abielu kohta kõikidele. Esiteks küsi endalt: kas su väljavalitu on sinu jaoks huvitav inimene?" küsis Obama. Pfeiffer tunnistas, et küsimus võttis ta esialgu sõnatuks, kuid Obama täpsustas: "Selle inimesega veedad sa koos rohkem aega kui kellegi teisega. Ülioluline on see, et sa oled alati huvitatud sellest, mis tal sulle öelda on."

Järgmised kaks küsimust olid veidi otsekohesemad:

"Kas ta ajab sind naerma? Ja kas temast saab su lastele hea ema? Elu on pikk ja need on ainsad asjad, mis pikas perspektiivis olulised on," kinnitas Obama.

Pisut järele mõelnud, kinnitas Pfeiffer, et tema partner on ääretult huvitav inimene, humoorikam kui tema ise ja temast saab kindlasti suurepärane ema.

Ning hiljem osalesid Obamad Dan Pfeifferi pulmapeol.