1. Vali, mida sa seljas kannad

Elegantsed daamid ei tohiks riietumisega kunagi üle pingutada. “Nad ei proovi olla liiga seksikad, et võimalikult palju pilke püüda. Nad ei kasuta neid strateegiaid, sest selleks pole vajadust,” selgitas ta. “Nad teavad, et elegantsus on nende supervõime — see tagab neile tähelepanu, mida nad ihaldavad, aga mis põhiline, see tagab neile õiget tüüpi tähelepanu.” Anna lisas, et elegantsed naised ei kanna riideid, mis on liiga liibuvad.

2. Ole alati enesekindel

“Enesekindlus on tõenäoliselt üks elegantsuse olulisemaid omadusi, sest vahet ei ole, kui hästi sa riides käid või kui ilusti räägid, kui sa ei tee neid asju enesekindlalt, siis inimesed ei näe, et oled elegantne,” tõdes Anna. “Seetõttu on oluline seda teada ja seetõttu õpetangi oma õpilastele, kuidas enesekindel olla, sest see on nii oluline asi, mida kõik peaksid oskama, kui tahavad sel teekonnal edukad olla.”

3. Mõtle läbi, mida sa räägid

Anna väidab, et elegantsed naised räägivad ladusalt, kasutavad õigeid sõnu ja fraase. “Nad ei ütleks, et “ma lähen tualetti” või “ma lähen vetsu”, nad ütleksid “vabandage mind”,” selgitab ta. “Ei mingit vandumist — see peaks olema loomulik. Aga samuti tasuks valida õigeid sõnu, et midagi öelda ja kui räägid oma emakeeles, peaksid vältima slängi kasutamist ja rääkima grammatiliselt korrektselt.”

4. Ära iial postita endast provokatiivseid fotosid

“Ma räägid glamuursetest fotodest ja provokatiivsetest bikiinipiltidest,” selgitas Anna. “Ma ei ütle seda, et teisi naisi maha teha. Kindlasti mitte, oma ihu näitamises pole midagi halba. Aga kui proovid olla elegantne ja tahad, et sind sildistataks kui elegantset daam, siis need pildid pole asjakohased.”

Anna lisas, et viisakas bikiinipilt mere taustal oleks veel okei, aga kui poseerid rannaliival, puudutad end ja näitad oma keha “parimaid omadusi”, siis ei näe sa küll elegantne välja.

5. Ära aja meest taga

“Elegantsed naised teavad, et nad on väärtuslikud ega pea ise mehi taga ajama,” soovitas Anna. “Jah, sa võid teha vaevumärgatavaid vihjeid, aga ära saada talle kogu aeg esimesena sõnumeid ega helista ja ära küsi “kas võiksime kohtuda?”.”

Anna sõnul ootavad elegantsed naised rahulikult ja kui mees on huvitatud, teeb ta ise esimese sammu. “Ära müü end kunagi odavalt,” hoiatab ta.

6. Jälgi oma kehakeelt

“See võib olla mis iganes, alates su hääletoonist kuni kehakeeleni,” selgitas Anna, lisades, et liiga märgatav ja agressiivne käitumine ei tule sulle mitte kuidagi kasuks, kui proovid paista elegantsena.

7. Ära ole meeleheitel

“Elegantsed naised ei käitu kunagi meeleheitlikult ja seda igal viisil,” tunnistas blogija. “Me ei püüa ajada meeleheitlikult mehi ega sõpru taga, me ei püüa meeleheitlikult suhelda ja igast võimalusest kinni haarata, ega ka toidust või millestki muust. Sest nii, kui käitud meeleheitlikult, müüd end odavalt maha.”

8. Ole kalkuleeriv

“See on tõenäoliselt kõige tähtsam,” väidab Anna. “Sa pead tõesti mõtlema igale detailile ja kui need detailid on õiged, oled sa ka edukas. Elegantsed naised mõtlevad alati oma mainele ja isiklikule brändile.”

Allikas: Daily Mail