Abielutõotused ja lubadused teineteisele igavesti truu olla panevad abielupaarid tundma end kui lõksus või puuris ning ihalema vabadust ja seiklusi rohkemgi kui muidu - keelatud vili on ju magus!
Ta soovitab suhete osas võtta õppust võrgutamise meistritelt prantslastelt, kes ei hoia oma partnereid nii karmilt lõa otsas ja võtavad kergemaid abielurikkumisi vabamalt.

Seega toetab ta endise USA Cosmopolitani toimetaja ja raamatu "Sex and the Single Girl"  autori Helen Gurley Browni julgeid ideid. Gurley Brown kirjutas põhjaliku õpetuse naistele, kuidas mehi võrku püüda ja alati suurepärane välja näha. Samuti jagab ta lahkesti juhiseid, kuidas muretult tiiba ripsutada end liigselt sidumata.

Hakimi sõnul on sellised suhted, kus kumbki partner ei tunne end häirituna või liigselt ahistatuna, täiesti võimalikud. BBC Radio 4-le antud intervjuus kinnitas ta, et ta ei ürita oma väidetega mingil juhul innustada inimesi truudust murdma, kuid rõhutab vajadust olla kõrvalehüpete suhtes tolerantsemad. "Mõnikord võivad petmised tõesti abielu ära rikkuda, kuid kui inimesed mõistaksid, et hea abielu on hea ja kindel ka pärast kõrvalehüpet, puruneks vähem peresid," väidab ta.

Naisteka lugejad, kuidas teie sellisesse avaldusse suhtute? Kas truudusemurdmine on teie meelest surmapatt või võtavad inimesed kõrvalehüppeid tõesti liiga tõsiselt?