Käitu nii…

Loe ja vaata Cosmo septembrinumbrist:

• Cosmo kaanestaar: Megan Fox

• Mehed vastavad: Kui saaksin veeta ühe päeva naisena, siis…

• Teismeeast koos

• Teel unistuste tööle

• Säilita puhkuse-
vibe
Hoia ASJA võimalikult kaua saladuses

See mitte ainult ei väldi survet suhet liiga kiiresti järgmisele tasandile viia, vaid nii on ka vähem tõenäoline, et teie kohta hakatakse lamedaid nalju tegema. Ühine saladus võib lisada suhtele vürtsi, mis mõjub uskumatult sütitavalt.

Kontrolli, kas sädemed ka tegelikult lendavad

Kui töö sulle erilist rõõmu ei paku, võib kontorisuhe tuua päeva vaheldust. “Tee kindlaks, et semmite õigetel põhjustel, mitte selleks, et leida teineteiselt pelgupaika väsitavaks muutunud töörutiini eest,” soovitab raamatu “Office Mate: The Employee Handbook for Finding — and Managing — Romance on the Job” kaasautor Stephanie Losee.

Tea turvakaamerate asukohta

Keelatud armastus tööpostil on üks asi, aga vahelejäämine — videotõendusmaterjaliga — hoopis teine, piinlikkust tekitav juhtum.

Mõtle järele

Küsi endalt, mida teie suhe sinu jaoks tegelikult tähendab, ning mõtle, kas see on väärt praeguse töö kaotamist. “Pead jääma realistlikuks ja mõistma, kuidas kolleegiga väljaskäimine sinu karjäärile mõjub,” selgitab raamatu “The Girl’s Guide to Kicking Your Career Into Gear” kaasautor Caitlin Friedman. Iial ei või teada…

Hoidu…

Nupu “Saada” vajutamisest

Plaanisid saata talle meili teie kirglikest nädalavahetuseplaanidest? See e-kiri ei pruugi jääda vaid teie vahele. Pole saladus, et on olemas ülemusi — või nende lojaalsed IT-vendi –, kes salaja sinu e-postkastis sobravad. Privaatsete sõnumite saatmiseks kasutage oma isiklikke meilikontosid.

Ülemusega semmimisest

Parim võimalik stsenaarium: sa jääd igavesti mõtlema, kas said ametikõrgendust tänu oma oskustele või hoopis “töövälistele ületundidele”. Halvim variant: sind ei edutata kunagi ja oled sunnitud uut töökohta otsima.

Kontoris vallatlemisest

“Mina isiklikult tean kolme juhtumit, kus kontorisuhe tuli välja koristajale vahele jäänud vallatlemise tõttu,” räägib raamatu “The Girl’s Guide to Kicking Your Career Into Gear” kaasautor Kimberly Yorio. Isegi ühest ruumi otsast teise saadetud kirglikud pilgud tõmbavad teile ebavajalikku tähelepanu. Eraelu peaks jääma võimalikult privaatseks.

Unustamast, et peate ka edaspidi koos töötama

Arutage, mis saab siis, kui teie suhtest midagi välja ei tule. Leppige kokku, et säilitate professionaalsuse ning hoiate oma era- ja tööelu lahus.